A fost webstock 2018
Lifestyle

A fost. Webstock 2018

Ah, ce rău îmi pare că n-am scris despre #webstock10ani fix în ziua evenimenului, seara, când m-am întors acasă, cu inima plină de bucurie și capul plin de idei. Am lăsat ”pe mâine” și au trecut șase săptămâni de atunci.

Probabil că ați aflat tot ce s-a putut afla despre Webstock 2018 de la colegii mei din online, dar vreau să spun și eu câteva cuvinte. A fost A M A Z I N G!

Știam că va fi mișto! Eram convinsă chiar! Pentru că mișto a fost și anul trecut când nu știam pe nimeni, d-apoi acum când mi-am dat întâlnire cu o gașcă mare de oameni @ cel mai important eveniment de social media din România.

Am întârzâiat 5 minute. Însă am avut noroc să găsesc un loc în sală. Și am deranjat un pic lumea, dar l-am ocupat. Locul. Și aproape că n-am respirat în prima partea a Inspiration Session, moderată de Cristina Bazavan (Jurnalist), ai cărei invitați au fost, rând pe rând, Cornel Amariei (Inventator, a inventat ochelarii pentru nevăzători și OMG! băiatul acesta citește de la 3 ani, iar la 7 ani a construit primul său site. E român, da, și a mâncat mulți cartofi prăjiți în copilărie, arată super bine la cei 24 de ani ai săi și este unul dintre cei mai influenţi 300 de tineri din Europa); Andreea Esca (Om de televiziune și o Revelație de femeie, pe cuvânt!); Mihaela Noroc (Fotograf și o Sensibilitate de om, așa am simțit eu, până în măduva oaselor!); Vlad Voiculescu (Antreprenor social, Magicamp și, Doamne! (mai) există așa oameni?)

Webstock 2018

Asta îmi place mie la Webstock. Că inspirația e pe bune! Și motivația! Și socializarea! Și zâmbetul de pe buze! Și bucuria de a fi acolo! Și aplauzele! Și pozele! Și mâncarea! Și oamenii din jur! E o energie care se simte, pur și simplu.

2018_webstock

Și… să vă mai zic, eu pe 4 octombrie 2019 sunt ocupată. Merg la Webstock, ca să știți! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *