Antrenament cu Power Chute. Primele impresii.
iSPORT

Antrenament cu Power Chute. Primele impresii.

După o vară în care sportul a fost lăsat baltă, acum încerc să revin în formă. Astăzi am combinat odihna cu mișcarea. Am mers la ocean, am făcut un mini-antrenament pe plajă, după care m-am ”răsplătit” cu tolăneală pe nisipul fierbinte.

Antrenament cu Power Chute. Primele impresii.

Nu! Nu voi vorbi acum despre plajă și ocean, ci despre antrenament și, mai ales, despre cel mai important accesoriu din timpul acestuia: PowerChute.

De multă vreme urmăresc acest accesoriu. În sfârșit l-am testat! L-am procurat acum câteva luni de la WALMART, dar nu am avut timp de el… până azi.

Speed. Quickness. Agility. Power. Le conține pe toate 4 și chiar se simte.

Am utilizat mult PowerChute în timpul antrenamentului, întrucât am lucrat mai mult picioarele. Două-trei sprinturi la rând, apoi flortări, iar sprinturi, urmate de abdomene și tot așa câteva serii la rând.

Cum funționează PowerChute? Este exact ca o parașută normală, doar că are forma rotundă, iar rolul său este de a opune rezistență în timpul alergării. În egală măsură, PowerChute dezvoltă viteza rapidă și forma corectă de execuție.  Îmi place. E destul de compactă și nu ocupă mult spațiu. Este cool, eficientă și ușor de utilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *