Bucuria genților slow fashion cu nume de Lyria
Beauty

Bucuria genților slow fashion cu nume de Lyria

Lyria  este o superbă poezie dedicată genților pentru femei. Genți vii, colorate și cu personalitate. Dar mai ales – impregnate de talentul creativ al designerului Armina Popeanu, la bază arhitect, specializat în design interior, design vestimentar și styling.

100% românesc, brandul Lyria a lansat recent colecția de genți Sophisticated Chic – creată în spiritul slow fashion, încurajând investiția în accesorii de calitate, cu o durată lungă de viață și ușor de purtat în orice moment al zilei.

Colecția-capsulă are ca și caracteristică principală versatilitatea, oferindu-i femeii moderne posibilitatea de a avea trei genți într-una. Cum așa? Simplu, datorită capacelor interschimbabile. Astfel, o ținută office, simplă, sobră, poate deveni jucăușă cu ajutorul unui capac cu presaj sau cu piele specială, cum ar fi cea de ponei, ori de-a dreptul glam atunci când i se aplică un capac cu perle, pene și volane din piele.

Am vrut prin această colecție să venim în ajutorul femeii urbane, care are nevoie de accesorii smart, versatile. Care nu trebuie să se ducă acasă pentru a-și schimba ținuta doar pentru că seara are o petrecere, ci este suficient să schimbe capacul genții. Am pus accent pe elemente sofisticate, cum ar fi perlele sau penele pentru că orice femeie are nevoie de puțin mister și de puțină strălucire, iar gențile Lyria oferă tocmai acest lucru. Am creat astfel, un fel de partener pentru întreaga zi”, a explicat Armina Popeanu.

Pe mine m-a cucerit senzualitatea, expresiile arhitecturale și vocabularul cromatic curajos al genților Sophisticated Chic by Lyria și… să-l anunțe cineva pe Moșu’ că aceste minunate bijuterii practice sunt disponibile online pe www.lyria.ro, iar prețurile pornesc de la 359 lei.

Armina Popeanu_Lyria Lyria genti

Spor la shopping! 🙂

2 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *