iSPORT

Comunitatea FashionUp la puterea a treia

La sfârșitul anului trecut a avut loc primul eveniment marca comunitatea FashionUP!, apoi – în februarie – și mai multă lume s-a adunat la cea de-a doua întâlnire a iubitorilor de modă și stil. Chiar dacă pandemia a încurcat multe planuri (și chiar le-a încurcat), numărătoarea evenimentelor comunitatea FashionUP și-a continuat cursul. Invitația la cea de-a treia reuniune a venit cu o provocare, și nu e vorba de online, ci de imaginar.

Așadar, mă pregătesc să merg la mare. FashionUP! a ajuns la a 11-a aniversare și se anunță petrecere de neratat. Îmi trebuie o ținută elegantă și confortabilă. Nu-mi ia mult să mă hotărăsc care să fie. O camasă în dungi, o pereche de pantaloni casual și pantofi sport în picioare. Mă dau cu parfum. Ah, da, să nu-mi uit ochelarii.

Pornesc mașina, autostrada e liberă, muzica răsună în difuzoare. Am grijă să am telefonul încărcat. Sora mea va fi acolo și, ca de obicei, va vrea poze multe. Voi filma o serie de momente și voi monta un video drept amintire și mulțumire pentru această zi.

La mulți ani, FashionUP!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *