iSPORT

Comunitatea FashionUp la puterea a treia

La sfârșitul anului trecut a avut loc primul eveniment marca comunitatea FashionUP!, apoi – în februarie – și mai multă lume s-a adunat la cea de-a doua întâlnire a iubitorilor de modă și stil. Chiar dacă pandemia a încurcat multe planuri (și chiar le-a încurcat), numărătoarea evenimentelor comunitatea FashionUP și-a continuat cursul. Invitația la cea de-a treia reuniune a venit cu o provocare, și nu e vorba de online, ci de imaginar.

Așadar, mă pregătesc să merg la mare. FashionUP! a ajuns la a 11-a aniversare și se anunță petrecere de neratat. Îmi trebuie o ținută elegantă și confortabilă. Nu-mi ia mult să mă hotărăsc care să fie. O camasă în dungi, o pereche de pantaloni casual și pantofi sport în picioare. Mă dau cu parfum. Ah, da, să nu-mi uit ochelarii.

Pornesc mașina, autostrada e liberă, muzica răsună în difuzoare. Am grijă să am telefonul încărcat. Sora mea va fi acolo și, ca de obicei, va vrea poze multe. Voi filma o serie de momente și voi monta un video drept amintire și mulțumire pentru această zi.

La mulți ani, FashionUP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *