,,Hänsel și Gretel” revine la OCC și cum poți câștiga o invitație la spectacol
iMaMA

,,Hänsel și Gretel” revine la OCC și cum poți câștiga o invitație la spectacol

Renumita poveste a celor doi frați – ,,Hänsel și Gretel” – revine pe scena Operi Comice pentru Copii într-un spectacol plin de viață, culoare, emoție și DANS. Regia îi aparține maestrului Cristian Mihăilescu, conducerea muzicală lui Ciprian Teodorașcu, scenografia este semnată de Viorica Petrovici, iar coregrafia – de Cătălin Caracaș.

Spectacolul ,,Hänsel și Greteleste cea mai longevivă producție a Operei Comice, ajungând la un număr record de 75 de reprezentații. Povestea originală a Fraților Grimm îi înfățișează pe Hänsel și sora lui, Gretel, care sunt puși în situația să se salveze și să învingă o vrăjitoare puternică. În final, frații reușesc să înfrângă răul și să iasă triumfători din această călătorie.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua bilete.ro. |  Vârsta recomandată: + 3 ani | Pont: Pentru fiecare bilet cumpărat la reprezentațiile ”Hansel și Gretel” din acest weekend, OCC oferă o CANĂ sau un DVD la alegere.

Câștigă o invitație triplă la ,,Hänsel și Gretel”, 2 februarie, ora 11:00

Și… dacă vreți să primiți o invitație de 3 locuri la spectacolul ,,Hänsel și Gretel” din acest weekend – sâmbătă, 2 februarie, ora 11:00 – vă invit cu drag la un concurs-fulger. Scrieți (în secțiunea de comentarii de pe blog sau Facebook) un cuvânt pe care îl asociați cu Opera Comică pentru Copii.

Vineri, prin tragere la sorți, anunț câștigătorul. Succes!

Nouăți din programul OCC

În programul Operei Comice se regăsesc și două premiere: ,,Alice în țara minunilor(o poveste magică transpusă în pași de dans, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu) și ,,Figaro, Figaro, Figaro (în regia maestrului Cristian Mihăilescu, o adaptare după opera bufă ,,Bărbierul din Sevilla” a compozitorului Gioachino Rossini).

Mai puteți urmări concertul-lecție ,,Cu Nino în România” (o aventură muzicală deosebită, pornind de la rădăcinile muzicii folclorice și până la muzica lui George Enescu), spectacolul de teatru ,,Punguța cu doi bani (prezentată celor mici ca o lecție despre curaj, noroc și perseverență, într-un ritm amuzant și jucăuș). Programul complet îl găsiți AICI.

Campania ,,Bilet în așteptare 

Opera Comică pentru Copii continuă, și în această stagiune, campania ,,Bilet în așteptare”, creată pentru a ajuta copiii din mediile defavorizate. Cei care își doresc să facă o bucurie acestor copii sunt invitați să cumpere bilete ,,în așteptare” pentru spectacolele OCC, disponibile online și la casa de bilete a instituției. La fiecare bilet cumpărat, Opera Comică mai oferă încă unul și le dă astfel șansa copiilor instituționalizați sau cu probleme de sănătate să vadă spectacolele programate pe parcursul întregii stagiuni.

În stagiunea trecută, aproape 1.500 de bilete ,,în așteptare” au fost cumpărate de spectatorii OCC, astfel încât peste 3.500 de copii au avut ocazia să urmărească, pe cele trei scene ale instituției,poveștile despre care, poate, doar au citit.

3 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *