Webstock
Lifestyle

M-am luat în serios. Merg la Webstock – cel mai important eveniment de social media din România.

M-am apucat de blogging și treaba e serioasă. Drept urmare, la sfârșit de săptămână merg la cel mai mare eveniment de social media din România – WEBSTOCK , ediția a X-a. Am multe lucruri de învățat și mulți oameni de cunoscut. Sunt entuziasmată și emoționată!

Conferințele Webstock 

Webstock e un soi de maraton de social media. Ține toată ziua. Practic, este vorba de două sesiuni și șase micro-conferințe care se vor desfășura în paralel. Cele două sesiuni vor aduce pe scenă eroi din online și offline, iar micro-conferintele pun în discuție noutăți din zona online, abordând teme precum: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual Marketing. Aș trage cu urechea peste tot, zău! Dar… trebuie să mă decid! Anul acesta învăț despre blogging. Punct.

Cât despre speakerii #webstockro, lista cuprinde profesionisti din cele mai diverse domenii, oameni care excelează în activitățile pe care le desfășoară și care au dobândit o vizibilitate crescută datorită online-ului. Spun atât: Lucian Mândruță, restul descoperiți pe www.webstock.ro.  

Gala Webstock Awards

Maratonul se încheie cu Gala Webstock Awards, cea mai importantă competiție din online-ul românesc, în cadrul căreia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat în ultimul an prin creativitate și originalitate. Mi-am pus și eu votul la ABSOLUT ONLINE PERSONALITY OF THE YEAR. Cu încredere am votat Printesa Urbana, alias Ioana Macoveiciuc – jurnalist și om de marketing, Ioana scrie de 9 ani aproape zilnic pe blogul personal, care s-a transformat în timp într-o comunitate specială. Este unul dintre cei mai apreciați bloggeri de parenting și a scris două carti despre acest topic.

Cine nu și-a rezervat loc în sală – vineri, 29 septembrie 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, poate să urmărească evenimentul online pe www.webstock.ro, începând cu ora 09:00. 

Revin cu noutăți! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *