iMaMA

#ModernDadsde10 și ocazia tăticilor de a învăța despre imunitatea, somnul și educația sexuală a copilului.

Doamnelor și, mai ales, domnilor,

Modern Dad’s Challenges continuă cu o ediție aniversară –  #ModernDadsde10 – de-ne-ra-tat!

Miercuri, 10 octombrie 2018, ora 18:30 @ Hotel International București.

Tema este una de sezon. “Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?” Cuuuuum?!

Există magie pentru întărirea imunității? Dar ce-i punem copilului în farfurie pentru super energie? Și fix despre alimentația copilului, infecțiile respiratorii și imunitatea copilului va vorbi – cu dragoste și pe înțelesul tuturor – Valeria Herdea, Medic Primar Medicina de Familie.

Dar cum e cu somnul? Praf magic pentru somn liniștit există? Ș-apoi, îl ținem pe mogâldeață cu noi în pat sau mai bine îl trimitem în camera alăturată? Ok, rezolvat și acest capitol! Despre somnul copilului și co-sleeping va povesti Mona Ciurezu, Psiholog și Specialist în somnul copilului și adultului.

O, vai! Educația sexuală n-ar fi trebuit să fie materie de școală? Ce-s cu întrebările astea dubioase ale copilului despre corpul lui? Cum le facem față? Diana Stanculeanu, salvează-neeee!! Să vă spun: Diana este psihoterapeut specilizat în sănătatea emoțională a copiilor și adolescenților. Și e fabuloasă! Vorbește atât de natural și frumos despre subiecte din astea incomode, încât ai vrea să o înregistrezi și să o reasculți. La nesfârșit!

Invitații sunt valoroși. Toți. Și fiecare în parte. Iar participarea la evenimentul Modern Dad’s Challenges este gratuită. Cu o singură condiție: completarea formularului de înregistrare în prealabil. ATENȚIE!!! Așa cum se poate deduce și din numele proiectului, Modern Dad’s Challenges este dedicat exclusiv taților și viitorior tați.

Știu-știu! Și noi, mamele, am vrea să fim în sală, să învățăm și să ne inspirăm. Dar las’ că-i mai bine să-i lăsăm și pe partenerii noștri de ”joacă” să afle informații avizate și interesante despre creșterea și educația copilului. Că altfel înțeleg cum stau lucrurile dacă le aud de la specialiști decât din traducerea noastră liberă. Ș-apoi, merită și ei o seară de socializare. Așa, ca-ntre tătici. Vor avea acolo vin de la  Domeniile Sâmburești și premii de la diferiți sponsori. Dar să aibă la ei neapărat un pix și 10 foi. Pentru notițe.

Așadar, miercuri, 10 octombrie 2018, ora 18:30 @ Hotel International București, super tăticii copiilor noștri își dau întâlnire la Modern Dad’s Challenges. 🙂

***

Modern Dad’s Challenges este organizat de agentia Creative Energy Corner. Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *