Pantofi pictați cu povești într-o nouă colecție Lyria
Beauty

Pantofi pictați cu povești într-o nouă colecție Lyria by Armina Popeanu

Lyria, singurul brand premium de genți pictate, extinde linia de produse cu o colecție specială de pantofi. Și nu orice fel de pantofi, ci pantofi care spun povești pictate inedite. Acestea sunt inspirate atât de ideea de fine living, cât și de stilul autentic românesc, prin colecția – capsulă dedicată Centenarului, intitulată sugestiv RomânIA100.

Finalul acestei veri aduce o colecție inspirată din zumzetul urban, sofisticat și misterios, unde culorile evocă bucurie, exuberanță, dragoste. Noua colecție Lyria combină principiile arhitecturale cu care designerul Armina Popeanu și-a obișnuit fanii brandului, cu culori vibrante în spirit urban. Acestora li se adaugă confortul dat de tocurile groase, dar suficient de înalte încât să pună în valoare silueta.

“Brandul Lyria a ajuns la maturitate, după 4 ani în care am livrat mii de povești pictate în România, dar și în mai toate colțurile lumii, prin urmare decizia de a extinde linia de producție cu o colecție de pantofi a venit natural.Am avut în vedere femeia care se află de dimineața până seara pe tocuri, așa că își dorește să fie șic, dar în același timp să se simtă bine. Mai departe de acestea, poveștile Lyria transmit emoție, trezesc amintiri și creează experiențe”, a declarat ArminaPopeanu, designer și fondator Lyria.

Pantofi pictați cu povești într-o nouă colecție Lyria by Armina Popeanu

Alături de linia de pantofi, Lyria lansează și o colecție-capsulă de borsete unde designerul s-a jucat cu liniile geometrice și a echilibrat proporțiile volumelor, având în minte siluetele și trendurile actuale. Rezultatul: mini-genți inspirate de vibrația orașului, dar cu influențe contemporane ce te duc cu gândul la călătorii misterioase.

“Am păstrat pentru picturile genților influențe din best-sellerului Lyria din ultimii ani, rezervând un loc special pentru modelele inspirate de zonele istorice ale țării. Am dorit să marcăm astfel în stil propriu Centenarul Marii Uniri cu colecția-capsulă RomânIA 100”, a mai precizat ArminaPopeanu.

Pantofi pictați cu povești într-o nouă colecție Lyria by Armina Popeanu

Prețurile pentru colecția de pantofi variază între 319 lei și 479 lei, iar borsetele au prețuri cuprinse între 389 lei și 559 lei. Urmăriți poveștile Lyria pe  www.lyria.ro sau pe pagina de Facebook Lyria.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *