sarbatori de iarna
iMaMA

Sărbătorile se întâmpină în familie. Ieșiți din casă!

Chiar așa, nu stați în casă! Luați-vă copiii și ieșiți afară. Afară, nu la mall. Și las’ să-nghețe nasul de frig, contează inima să se topească de bucurie!

Târgul de Crăciun București

Noi ne-am luat copiii și am mers la Târgul de Crăciun din București. De mai multe ori. Am prins și ploaie, am prins și aglomerație, dar cel mai tare ne-a păcut când am prins ”dimineață”. 🙂 Practic, doar în prima parte a zilei și poți rezista ore întregi cu copii pe acolo, fără teama că-i pierzi și fără frustrarea cozilor interminabile de peste tot.

În acest weekend matinal l-am întâlnit pe Moș Crăciun și a fost mi-nu-nat! Apoi am urcat pe patine și a fost e-ner-gi-zant! Ne-am dat de câteva (multe) ori în carusel și a fost ex-or-bi-tant! NotaBene: accesul este gratuit și se pare că doar cei matinali au prioritate. :))

Cine vrea să se întâlnească cu Moșu’, să se grăbească. Moș Crăciun îi așteaptă pe copii în căsuța sa magică din târg până pe 24 decembrie, între 11:00 – 13:00 și 17:00 – 22:00. Stă cu ei de vorbă, le oferă dulciuri și are răbdare la poze. Și părinții sunt fascinați de această întâlnire, nu doar copiii. Pe cuvânt!

Targul de Craciun Bucuresti

Sărbătorile se întâmpină în familie. Ieșiți din casă!

În plus, multă atmosferă de Sărbătoare chiar de la primele ore de la deschidere. Decor de poveste, colinde în difuzoare, miros de portocale, scorțișoară și vin fiert, mâncăruri tradiționale, plăcinte fierbinți și peste 100 de căsuțe cu tot soiul de cadouri originale pentru cei dragi. Sincer? Prețurile nu mi se par mici, în schimb poftele… oho!

Am gustat din Sărbătoare cu un pic de porc și o plăcintă poale-n brâu cu mărar. Am cumpărat și câteva cadouri, cu bucuria că sunt 100% românești. Un baton corector anticearcăn cu acid hialuronic de la Miledy pentru mine (din ingrediente naturale cum rar mai întâlnești), o pereche de șosete super colorate pentru frati’miu, un magnet pictat pentru ”casa cu povești” a sor’mei și o șuierătoare care tare frumos mai ciripește – pentru Nichita.

Târgul de Crăciun București 2017 continuă până pe 27 decembrie. Seara devine neîncăpător, aproape insuportabil de aglomerat. Multă lume și foarte mulți străini entuziasmați. Luminițe, brad, concerte zgomotoase – nu e chip de stat în case! Oriunde nu v-ați afla, ieșiți afară și bucurați-vă de aer, lumină și oameni!

Sărbători cu energie și cu zâmbete largi pe chip!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *