2 ani și o iubire infinită!
iMaMA

2 ani și o iubire infinită!

2 ani de Robert. 2 ani de pufoșenie și drăgălășenie. 2 ani de miros de lăptic și voce angelică. 2 ani de victorii și descoperiri. 2 ani de iubire sinceră și infinită. 2 ani de Robert!

Habar n-am când a crescut bebelușul ăsta al meu. E voinic, frumos și taaare caraghios. Dansează cu patimă și are niște momente coregrafice de ne vine chiar acum să-l înscriem la Românii au talent. Pe bune!

Râde mult și cu poftă, dar și când se supără… păzea! se cutremură Pământul. Îi plac jucăriile doar atât cât să le împrăștie prin casă. Atât. În rest, se ascunde în dulapuri, se urcă în sertare, bate în oalele din bucătărie, își bagă nasul în ghiozdanul lui Nichita, sare de pe canapea direct pe parchet, toarnă șampon în vasul de WC, schimbă frecvențele la radio, își pune mâinele în mâncare și apoi le trece prin păr și pe față. Aha, v-ați prins – băiatul acesta toaaată ziua are treabă!

Se pare că îl fascinează cărțile (sper să-l țină cât mai mult). Are acum una cu animale care-l ține ocupat și nemișcat muuulte minute în șir, ceea ce e mare miracol, vă zic! O tot răsfoiește, analizează și comentează. Ne-a regăsit și pe noi acolo. De exemplu, tati e un pui (de găină), eu – o oaie (wtf?!), nanu e porc (sorry, nașu! ), nana e o rață (interesant!), Nichita e leu (asta chiar e nedrept, doar pe el l-a lăsat să-și aleagă personajul), iar Robert e, pe rând, gorilă, tigru, pisică, bursuc și orice are chef (normal, el a inventat jocul!).

E pupăcibil tare, da’ și ne umple cu pupici pe toți. Are Soare în păr și lumină pe chip, ne topiiiiim de drag! Vorbește. Din ce în ce mai mult și din ce în ce mai românește. Și totuși, notez aici câteva revelații literare absolut trăsnite și absolut geniale.  Așadar, ”Tutu” e pentru Nichita, ”Chiti” – pentru Cristi, ”Tin-tin” – pentru Valentin, ”Erli” -pentru Eric, ”Tanc” – pentru Ștefan. ”Lea-lea” înseamnă telefon, ”Poco” este Mozart, iar ”Mina” e în loc de bunica.

Și tot aniversatul zilei e super simpatic, isteț, curajos, încăpățânat, puternic, iubitor, sincer, luminos, mi-nu-nat. I se mai întâmplă să fie și nesuferit, dar nu într-atât încât să ne amintim azi de acele momente. Azi e despre azi! Și azi, de Ziua lui, eu îi urez să fie sănătos și fericit toată viața!!!

Happy 2nd Birthday

La mulți ani, Poveste! Mami te iubește! 

2 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *