2-în-1 tratament facial à la Hollywood & deviație de sept
Beauty

2-în-1: tratament facial à la Hollywood & deviație de sept

Acest articol ar fi trebuit să fie despre îngrijire, frumusețe, răsfăț și un super tratament facial @ AESTHETE Professional Organic Clinique. Dar nuuu, acest articol nu e doar despre asta. Citiți până la capăt, finalul e neașteptat… de dureros!

Tratament facial cu oxigen hiperbaric

Am încercat un nou tratament cosmetic – OXYGENERA @ Aesthete Organic Clinique – inovator și non-invaziv, creat pentru a revigora tenul obosit, stresat sau matur. Cuvintele-cheie pentru acest tratament sunt: oxigen hiperbaric, microdermabraziune și masca Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser. În traducere liberă: efect de lifting prin oxigenarea pielii din interior, infuzare de nutrienți activi în epidermă și un ten curat, hrănit în profunzime, revitalizat, echilibrat, mai proaspăt și mai neted. Și (foarte important!) pentru ca noua bucurie de pe chip să reziste, crema cu factor de protecție este OBLIGATORIE. Minim 5 zile după tratament. Deși… cred că știți deja, crema cu factor de protecție n-ar trebui să lipsească nicicând din rutina zilnică de beauty. Detalii despre tratament găsiți AICI.

Ok, aș mai adăuga că e nedrept că timpul rezervat pentru tratament să zboare mai repede decât în mod obișnuit. Fresh-ul din partea casei este un start excelent pentru ora de beauty și răsfăț. Produsele cosmetice cu care se lucrează – Pevonia Botanica – sunt 100% organice. Clinica se află chiar în buricul Capitalei – în incinta bătrânului COCOR. Spațiul este mic, însă foarte plăcut, luminos și bine compartimentat. Tratamentul răspunde nevoilor fiecărui ten, iar efectul îl simți și îl vezi imediat.

Și mi s-a urcat (frumusețea) la cap!

Ar cam trebui să mă opresc aici cu povestitul, dar… încă mă doare nasul și mă ”chinuie” rău amintirea. Clar! Evident! Fără niciun dubiu! Mi-a priit tratamentul acesta revoluționar cu tehnologie de ultimă generație și produse de lux din gama îndrăgită de starurile hollywoodiane. Atât de tare mi-a priit, încât mi s-a urcat frumusețea la cap și (probabil) începusem să mă cred și eu un soi de vedetă de la Hollywood.

Și cum o astfel de personalitate umblă cu fotograf după ea, l-am rugat pe frati-meu să vină să-mi facă o poză #nofilter cu noua mea înfățișare. Normal că nu m-a refuzat. Eu l-am așteptat. Pentru că nu mă pricep la share location, am scos capul pe hol să văd dacă a ajuns. Nu, n-a ajuns, dar măcar a văzut tot COCOR-ul ce frumoasă sunt.  Și cum mă întorceam eu cu zâmbet larg, ochi luminoși și ten împrospătat să-mi termin fresh-ul de grepfrut în oaza de beauty și răsfăț cu nume de Aesthete Organic Clinique… ZBAAANG! cu nasul direct în peretele de sticlă perfeeeect transparent. Am uitat de vedetism, vă jur, în mai puțin de-o secundă. N-am putut decât să-mi dezdoi nasul (ca hoțul ăla din Singur Acasă 2, OMG!), să mă îngrozesc de caricatura-mi impregnată pe geam și să-mi mulțumesc că (totuși) n-am avut viteză. Thank God! Nasul a rămas la loc și geamul la fel.

Într-un final a venit și fotograful și a ieșit poza asta din articol. #Nofilter #Nomakeup

Mulțumesc pentru răsfăț, AESTHETE Professional Organic Clinique! (și să nu lăsați peretele ăla așa, vă rog!)

Mulțumesc, Cristi, pentru efort și poză! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *