iMaMA

3, 2, 1 și… începe turneul național ”Masha și Ursul – Poveste de Crăciun”!

Ați auzit știrea cea mare? La invitația Events și a miilor de copii care-i iubesc, Masha și Ursul trec granița ecranului și ajung în Ro-mâ-ni-aaa! Ei doi și toți prietenii lor din simpaticul serial rusesc de desene animate! Și vor sta o perioadă – mai exact între 9- 14 decembrie – pentru că au un spectacol live de făcut pe scenele din Suceava, Bacău, București și Oradea. Iuhuu!

Harta turneului ”Masha și Ursulul” arată fix așa:

  • Suceava – 9 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor
  • Bacău – 10 decembrie, Teatrul de Vară
  • București – 11 și 12 decembrie, Sala Polivalentă
  • Oradea – 14 decembrie, Casa de Cultură

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha și Ursul” spune povestea unei fetițe pe nume Masha, ce locuiește în pădure alături de Ursul Michka și de animăluțele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi și difuzate în peste 25 de țări.

Spectacolul de Crăciun „Masha și Ursul” aduce pe aceeași scenă teatru, musical și elemente de acrobație și circ, alături de decoruri spectaculoase care vor recrea o atmosferă de sărbătoare de neuitat.

Iată ce secrete am mai aflat! Năzbâtioasa fetiță cu nume de Masha devine detectiv și dezleagă misterul legat de dispariția bradului și a darurilor de Crăciun, ajutată fiind (bineînțeles) de prietenii ei dar și de toți copiii isteți din sală. Stați calmi, nu e nevoie să știți rusa. Spectacolul va fi dublat în limba română de voci bine-cunoscute de copii – Actrița și cântăreața Andra Gogan este vocea Mashei, iar Oliver Toderiță, actor al Teatrul Excelsior va fi Povestitorul și Moș Crăciun.

În toate cele patru locații, accesul publicului este permis începând cu orele 18:00 iar spectacolele încep la ora 19:00. Reprezentația are o durată de o oră și zece minute, cu pauză.

Biletele la spectacolul „Masha și Ursul – Poveste de Crăciun” se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfășoară spectacolul, la prețurile de 200 lei, 150 lei , 90 lei, 60 lei pentru București , 125 lei, 80 lei, 55 lei pentru Suceava, 140 lei, 85 lei, 55 lei pentru Bacău și 120 lei, 65 lei pentru Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *