ziua de nastere
Lifestyle

34 & Counting!

Astăzi este ziua mea. 34, de data aceasta. Treizecișipatru de ani! Și, Doamne, habar n-am când i-am adunat! Or fi mulți? Or fi puțini? Da` cine e în măsură să răspundă la o asemenea întrebare?

Dintotdeauna mi-am imaginat că oamenii, la vârsta asta, sunt într-un anumit fel, gândesc într-un anumit fel, se comportă într-un anumit fel, se îmbracă într-un anumit fel. Într-acel ”anumit fel” în care eu nu mă regăsesc. Defel. Și-mi dau seama că nimic din ce-mi imaginam eu că înseamnă 30+ nu are legătură vârsta în sine, ci – pur și simplu – cu felul de a fi al fiecăruia.

Evident că nu mai suntem aceiași de acum 10 ani, 5 ani și nici măcar de acum un an. Ceea ce nu e deloc  un semn rău. E semn de creștere. Iar tot ce îmi doresc eu este să cresc și să mă așez mai bine în mine însămi și să mă bucur mai mult de Tina de azi, și nu de cea de ieri sau cea de mâine.

Mi-ar fi plăcut ca în cinstea acestei vârste să scriu un articol despre tot ce am învățat eu până la 34 de ani. Dar simt că încă mai am de exersat toate aceste învățăminte în practică și, abia apoi, să mă laud cu ele.

Și, mai mult decât oricând, azi – de ziua mea – vă mulțumesc pentru atenția pe care mi-o oferiți cu fiecare rând pe care îl citiți la mine pe blog și vă mulțumesc pentru gândurile și energia bună pe care mi le transmiteți! Am învățat să mă bucur de ele, să știți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *