5 metode simple și eficiente pentru întărirea sistemul imunitar
Lifestyle

5 metode simple și eficiente pentru întărirea sistemul imunitar

A venit toamna! Cu frunze colorate, dar și cu amenințări de tuse și răceală. Și, da!, pe măsură ce temperaturile scad, iar soarele se ascunde printre nori, este important să ne întărim imunitatea. Un sistem imunitar slăbit lasă organismul vulnerabil la aproape orice tip de boală, în special în timpul schimbărilor sezoniere.

Oboseala, infecțiile repetate, alergiile, aftele, răcelile și gripa sunt semne că sistemul imunitar al corpului funcționează incorect. Un adult sănătos, de exemplu, nu ar trebui să sufere mai mult de două răceli pe an.

LifeCare® propune 5 metode practice prin care ne putem îmbunătăți sistemul imunitar într-un timp scurt cu ajutorul Kitului de Imunitate cu produse naturale.

Alimentație sănătoasă și vitaminoasă!

Alimentația săracă în nutrienți este principala cauză unui metabolism slăbit. Știm cu toții că dieta diversificată, cu multe fructe și legume de sezon, face adevărate minuni. Ș-apoi, ne putem ajuta de adjuvante pentru creșterea imunității. Cât mai naturale să fie!

LifeCare® vine în întâmpinarea noastră cu un pachet excelent pentru creșterea imunității: Life Impulse® Vitamina C 1000mg cu eliberare prelungită, ce contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. De asemenea, Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar și la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, intervenind în fenomenele de oxidoreducere.

Cei care se confruntă des cu durerile de cap, pot încerca Life Impulse® ActiveSalicin. Datorită acțiunii antiinflamatoare și a proprietăților analgezice acest produs combate durerile de cap, răceala și gripa.

Ceaiul! Cât de savuros e ceaiul, mai ales în această perioadă! Ceaiul de imunitate Eco din plante și fructe Meal Balance® e… de vis! În plus, o cană de ceai în fiecare zi contribuie la menținerea capacității de autoaparare a organismului, căruia îi conferă prospețime și energie.

Grijă mare la gustare!

Știm cât de tentanți pot părea covrigii calzi în aceste zile răcoroase de toamnă, însă, gustările ar trebui să ne aducă un aport de energie și de nutrienți, nu de calorii inutile. Putem opta pentru un fruct sau pentru un iaurt. Iar pentru cei are preferă bomboanele, Life Care® aduce Bomboane cu echinaceea BIO Kräuter®, ce ajută la stimularea sistemului imunitar dar și la calmarea tusei și a durerilor de gât survenite în timpul gripei și a racelilor. Iar, Bomboanele cu salvie Bio Kräuter® ameliorează simptomele răcelii datorită proprietăților antibiotice, antiinflamatorii și antivirale.

Meditația

Studiile au arătat că meditația stimulează sistemul imunitar. Să nu mai vorbim de faptul că oamenii care meditează sunt mult mai fericiți și mai sănătoși. Au fost efectuate numeroase studii care demonstrează că meditația reduce dramatic orice tip de boală. Așadar, să nu ităm să ne facem timp 10 minute în fiecare zi și să rămânem doar noi cu gândurile noastre.

5 metode simple și eficiente pentru întărirea sistemul imunitar

Semnele răcelii – nu se ignoră!

Chiar dacă pare o simplă răceală, este important să o tratăm la timp și chiar să o prevenim. Siropul ECO cu miere împotriva tusei, cu fenicul și cimbru Kräuter® este un produs terapeutic pentru gât și căile respiratorii. Siropul este o combinație din miere fină din flori, cu ulei de fenicul și cimbru, are efect calmant și un ajutor natural în cazul afecțiunilor cauzate de tuse sau iritații. Cimbrul și feniculul au multiple efecte benefice, imediate asupra gâtului și asupra căilor respiratorii . Nu conține aditivi, arome artificiale, coloranți și îndulcitori.

Somnul

Pierderea oreleor de somn a devenit o problemă majoră în rândul tuturor oamenilor. Fiind asaltați de griji, probleme, task-uri, responsabilități nu reușesc să își odihnească organismul suficient pentru o nouă zi de muncă. Potrivit studiilor, cele mai importante ore de somn sunt cuprinse între intrevalul orar 22:00 și 02:00. Așa că, e recomandat să ne construim un program astfel încât să reușim să ne băgăm în pat în jurul orei 22 pentru ca întregul metabolism să lucreze la capacitate maximă.

Acestea fiind spuse, toamnă cu zâmbet și voie bună să avem! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *