iMaMA

Alo, Moș Crăciun?! Daa! Cu Moșu’ la telefon vorbești și jucării în dar primești!

Moș Crăciun chiar există! Și e atât de simpatic, încât îți vine să vorbești ore întregi cu el la telefon. Pe bune!

Și anul acesta Moșu’ își extinde biroul și recrutează complici pentru pitici. Pe lângă tradiționalul citit de scrisori, Moș Crăciun este dornic să pălăvrăgeasca la telefon cu cât mai mulți copii. Îi poate suna direct sau le poate răspunde la apel, depinde doar de frecvența pe care se află.

Pe noi ne-a sunat acum doi ani și tare vrem să-i mai auzim vocea o dată. Adică mă sunase pe mine, dar a cerut să vorbească cu Nichita. Îmi amintesc perfect cum se agita bucuria în mine și m-am apucat de țopăit prin casă mai ceva decât un copil. I-aș fi pus atâtea întrebări Moșului: unde trăiește? ce face vara? e prieten cu Moș Nicolae? i-a plăcut gustarea lăsată sub brad anul trecut? O, Doamne! Câtă magie e în jurul acestui personaj!

Telefonul-lui-Mos-Craciun-FHD

Nichita a fost și el emoționat și, dacă de obicei nu-i tace gura, acum avea pentru Moșu’ răspunsuri cam scurticele. Doar când a venit vorba de cadouri s-a mai înviorat și… ce credeți? – a făcut comanda și pentru anul următor.

Au vorbit mult, despre școală, despre frătele mai mic, despre boacăne. Se pare că Moșu’ știe muulte secrete. Aflase și de probatul de pamperși din garderoba lui bebe, dar și de furatul ouălor de la cloșca din curtea bunicilor.

 

La Europa FM, Telefonul lui Moș Crăciun sună și în acest an pentru juniorii cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani. Ne-am înscris și așteptam cu sufletul la gură să ne sune, că taaare ni s-a făcut dor! Detalii concurs AICI.

***

În această perioadă a anului, Moş Crăciun face parte și din echipa Itsy Bitsy FM. Pe frecvenţa Itsy Bitsy FM, Moșu își face public numărul de telefon (0725.300.700) și îi aşteaptă pe copii să-l sune în direct, de luni până vineri de la 20:00 la 21:00. Copiii vorbesc şi un cadou primesc. Minunat, nu-i așa?

 

În plus, în timpul emisiunii cele mai creative 3 mesaje primite de Moș Crăciun pe whatsapp (la nr 0725 300 700), vor fi premiate cu seturi de construcție LEGO din sacul acestuia. Deatlii AICI.

Spor la povestit cu Moșu’! 🙂

7 Comment

  1. Draga Moș Crăciun anul acesta am luat numai note bune și am fost cuminte si as vrea sa imi aduci tu un cadou ni contează ce cadou este poate sa fie orice ai sper sa imi aduci un cadou ales de tine.Te pup Moșule
    Cu drag Antonio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *