A fost un ieri ca niciodată, Masha și Ursul - Poveste live de Crăciun!
iMaMA

A fost un ieri ca niciodată, Masha și Ursul – Poveste live de Crăciun!

Suntem fani ”Masha și Ursul” încă de la primele episoade apărute pe Youtube. Da, toți din familia noastră! Și credeam că doar noi ne uităm – că, deh! avem o legătură mai specială cu rușii – dar… Doamne! ce amploare a luat acest desen animat! E nemaipomenit!

În altă ordine de idei, am fost aseară la Sala Polivantă să-i cunoaștem în carne și oase pe Masha, Ursul și toți prietenii lor. Și am asistat la un show luuuung de 90 de minute. Nouăzeci de minute! Bine că am plecat pregătită de acasă, cu caserola plină de fructe, că, altfel, în pop corn mă transformau băieții ăștia ai mei! : ))

A fost o frumoasă și interesantă poveste de Crăciun, cu muzică, dans, magie, acrobații, suspans, decor, lumini, interacțiune cu sala. O singură nemulțumire am avut: vocea Mashei! Ba nu, două: și traficul din București. Bine, fie! trei: c-am încurcat Sala Polivalentă cu Sala Palatului!  : ))

Masha si Ursul

Și să explic unde e de explicat! E superbă, și expresivă, și jovială, vocea mult-îndrăgitei actrițe Andra Gogan – vocea Mashei din spectacol, doar că… mi-a fost mie greu s-o sincronizez cu personajul original. Păcat că n-au avut subtitrări! : ))

Daaar, la ce spectacol era pe scenă, copiii (mei – obișnuiți și ei cu vocea originală a personajului) cred că nici nu au observat detaliul acesta. S-au uitat cu gurile căscate la show, de la început până la sfârșit. Și au aplaudat mult la final! Iar eu am reținut ce-a spus Moș Crăciun: Magia există și nu e nevoie de dovezi științifice pentru a o explica! Iar miracolele se întâmplă doar acolo unde este iubire. Multă iubire! CRĂĂĂĂCIUN FERICIIIIT!!!!

Turneul ”Masha și Ursul – Poveste de Crăciun” continuă cu Oradea, vineri, 14 decembrie.

Mulțumim Masha că ai trecut (și) pe la noi! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *