iSPORT

BE YOU via FashionUP!

De Sărbători, mi-am înnoit garderoba cu trei piese vestimentare cool de la BE YOU via FashionUP.ro. Înainte de a vi le prezenta, vă anunț că reducerile sunt în toi acolo, iar curierul nu e în vacanță. Chiar merită să vă faceți (cel puțin) un cadou pe gustul și stilul vostru! 

M-am ”plimbat” prin toate subcategoriile de îmbrăcăminte de pe FashionUP.ro și multe piese vestimentare pe placul meu am găsit, însă – ținând cont de stilul meu de viață care presupune sport (mult sport), birou (zilnic) și program (obligatoriu) cu gașca de prieteni – am ales ținute care să mă reprezinte și pe care să le pot asorta cu ușurință în diverse contexte.

Puloverul de la Be You mi se potrivește perfect. Oferă confort și stil pentru o ținută curată, simplă, elegantă.

pulovere barbati

Un alt must have pentru garderoba bărbaților ar fi acest cardigan. Culoarea nu e pretențioasă, deși așa pare la prima vedere, nu? Îmi place calitatea materialului, dar și mai tare îmi place că îl pot asorta atât la ținute casual, cât și la ținute mai elegante.

tinute barbati

Când am văzut cămasa m-am gândit direct la seara de Revelion. Mda, și un pic la întâlnirile importante de la birou! : )) Deci, am adăugat-o în coș fără nicio ezitare. Este o cămașă clasică cu mâneca lungă, din bumbac subțire, super comfortabilă. Se asortează foarte bine atât la pantaloni clasici, dar și la blugi.

camasi barbati

Pozele sunt de la prima ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP!, o comunitate cu spirit tânăr, cu oameni pasionați de modă, stil și frumusețe. Și dacă tot vorbim de astfel de oameni las aici și o poză cu sora mea, Tina – cochetă, aranjată, inspirată, practic – o rază de soare din această comunitate în plină dezvoltare. 🙃

solonaria @ fashionup

Hair style: Geta Voinea & echipa

Locație: Salon Geta Voinea Agora Floreasca

 

Cu drag,

Cristian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *