Vacanta la Ski
Lifestyle

Happy New Ski Season @ Bulgaria, Pamporovo

Ne-am întors la munte. După zăpadă, ski și, mai ales, fericirea copiilor. Am ales aceeași destinație – Bulgaria, stațiunea Pamporovo. Ba chiar ne-am cazat la același hotel (review în articolul de anul trecut – AICI) și – culmea! –  la același etaj am nimerit. Măcar camera e diferită. Deși cea de data trecută parcă era mai spațioasă și vedere mai sexy avea. 😀

Când am plecat din București, cu noaptea în cap, mă întrebam de ce oare ne chinuim noi cu drumuri lungi și bagaje voluminoase, când acasă e cald, bine și toate la îndemână. Iar când am ajuns în vârf de munte și copiii au coborât din mașină aproape  urlând de bucurie ”ZĂPAAAAADĂ!”, mi s-a făcut rușine de comoditatea mea. Pentru că DA, merită să muți munții din loc pentru starea asta de magie!

Apoi ne-a recunoscut lumea pe aici. Pe copii, adică! Pentru că nelipsiți erau (și fără absențe sunt și acum) de la programul de MiniDisco, unde nu doar se dansează, dar se organizează și diverse activități, jocuri, competiții. Un haos teribil!

E multă lume aici, iar pârtiile sunt pline de costume vesele și colorate! Când să-mi pun claparii în picioare mi-am zis: ”La ce mi-o trebui mie adrenalina asta, când mi-e suficient de bine și în bocanci?” Dar m-au ”împins” băieții pe pârtie și a trebuit să ajung (de mai multe ori) la finish. Întreagă! Și – trebuie să recunosc – e cu bonus de bine pe skiuri, iar sentimentul de ”eu pot” este cel mai de preț cadou.

Azi, ultima zi din an, soarele a strălucit cu putere, iar peisajele de iarnă au fost de poveste. Mulțumim, 2019, pentru că ne-ai adus împreună în 2020!

Pamporovo, Bulgaria

Schiorul numărul 4 e în spatele camerei. Selfie nu avem! Facem, la anul, deja! 😀 Până atunci, Revelion cu bucurie și oameni dragi în jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *