iMaMA

OCC. Atelier. Micul Artist. Comunicare. Adina Iacob.

Să vă povestesc…

A fost odată ca niciodată un an 2019 și o frumoasă zi de septembrie din prea-magicul Festival ”George Enescu” când – și-mi aduc bine aminte – m-am intersectat cu Adina Iacob, om de comunicare la Opera Comică pentru Copii. Practic, atunci am și dat mâna, deși… eu o știam bine pe Adina. Am prins-o de mai multe ori ”ghid” la tururile din spatele cortinei, dar și coordonator al conferințelor de presă dedicate micilor jurnaliști.

Am vorbit mult despre Opera Comică – că, deh! sunt fan oficial, eu și toată gașca din familia pe care o reprezint. Iar la un moment dat, inspirată (probabil) de vârsta copilului meu cel mare, dar și de fascinația noastră pentru OCC, Adina ne-a invitat la ”deschiderea” atelierului de comunicare. ”Miercuri, ora 18:00, vă aștept!”, spuse ea tare și răspicat. M-am bucurat și am cerut detalii, evident. : ) Iar când am auzit ceva cu ”citit”, aproape că anulasem invitația. Lectura nu e chiar în zona de interes a școlarului meu (deocamdată, sper!). M-a convins, însă, Adina că nu e atât de grav precum îmi imaginez, astfel că am dus copilul la atelierul de Comunicare, cu Adina Iacob, de la Opera Comică pentru Copii.

Și ce credeți?! I-a plăcut! A ieșit cu veselie din sala de curs și mi-a spus că vrea să revină și la următoarea ședință. Am înțeles de ce când am participat la lecția-deschisă de la finalul anului. Adina nu-i lasă să se plictisească! Adina co-mu-ni-că cu micii artiști în limbajul pe care și-l doresc, cu jovialitate și respect pentru fiecare personalitate în parte!

Practic, în cadrul atelierului de comunicare, Adina îi învăță pe copiii de 6-9 ani cum să-și descopere, recunoască și înțeleagă emoțiile prin intermediul jocurilor și exercitiilor de programare neuro-lingvistică, domeniu în care este certificată ca trainer.

Mulțumim, Adina, pentru experiența asta!

Atelierul de Comunicare are loc la Opera Comică, Sala A4:

  • Ora 17.00 (5-7 ani)
  • Ora 18.00 (7-10 ani)

***

Opera Comică vă așteaptă cu o propunere de 35 de ateliere diferite, printre care: dansuri populare, zumba, cor, balet, micul magician, laboratorul de păpuși, actorie, etc. etc. etc. Mai multe detalii despre  Atelierele „Micul Artist” 2020 (pentru perioada februarie-mai) găsiți AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *