disney in concert
Lifestyle

Disney in Concert sau despre magia unui spectacol fără vârstă

E sâmbătă după-amiaza. Îmi smulg cele trei fire albe de păr care se încăpățânează să-mi demonstreze că nu mai sunt demult la vârsta copilăriei. Zâmbesc! Îmi iau de mână prințul de 3 ani și 10 luni și, împreună, ieșim pe ușă. Pornim spre Circul Metropolitan, unde stă să înceapă  ”Disney in Concert – Magical Music From The Movies”. Cât ne-am dorit să vedem acest spectacol!

Am ajuns cu o oră jumate mai devreme! Nu știu… a mers autobuzul mai repede decât metroul. Și-am așteptat în frig și zăpadă, dar n-am înghețat deloc, atât de frumos am țopăit la locul de joacă din Parcul Circului.

Când am văzut că vin rânduri și rânduri de oameni pe alee, ne-am înghesuit și noi la ușa de la intrare. Ne-am servit cu o porție mică de popcorn și apoi ne-am ocupat locurile în sală. Ba nu, făcusem și un insta story înainte. A cam început să-mi placă. Mai ales că am descoperit un filtru care te arată fix ca pe-o copertă de revistă.

Și, apropo, eram sigură că va fi un concert extraordinar, dar ce-a urmat a fost mai mult decât extraordinar. A fost POVESTE! O poveste cu muzică live, Orchestra Simfonică București, imagini memorabile din desenele Disney, voci divine, efecte speciale, versuri mult îndrăgite, explozii de emoții și ropote de aplauze.

Și – Doamne! – ce bucurie să-i revedem pe artiștii de la Opera Comică pentru Copii! Oana Șerban, ne-ai re-re-recucerit! Iar dragul de Andrei Mihalcea, nici c-am putut să-mi iau ochii de la el! Și felicitări întregii echipe OCC pentru bucuria cu care ați umplut scena cu talentul vostru! Mimică, voce, dans, spectacol. Wow!

Singurul regret e că am cumpărat un kitsch de balon cu luminițe și Mickey Mouse, când ar fi trebuit să avem un buchet de flori la noi! Și pentru că nu l-am avut, am recompensat cu aplauze!

 P.S. Mă credeți că am cântat și dansat tot drumul până acasă?! Iar cântecul acela cu Elsa din Regatul de Gheață… încă rulează în creierul meu! Și nu mă deranjează! : ))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *