Lifestyle

Berea care te face bine şi nu îngraşă

Când ne gândim la bere ne vine în minte gustul acela răcoritor, spumos şi acidulat, pe care ne place să-l savurăm alături de prieteni. Iar când ne gândim la ghimbir îl asociem automat cu numeroasele beneficii aduse sănătății și gustul inconfundabil – un amestec între dulce și acrişor, între picant și aromat.

Ȋnsă ce-ar fi să ni le închipuim împreună, „2 în 1”? Imaginează-ți efectul complet: relaxare + sănătate!

La acest lucru s-a gândit şi compania 100% românească SanoVita, prezentă pe piaţă de 22 ani, atunci când a lansat berea de ghimbir Bundaberg! Chinezii au descoperit planta acum 2000 ani, însă această băutură revigorantă FĂRĂ ALCOOL a fost inventată abia acum 2 secole în Anglia, fiind produsă prin fermentarea naturală a rădăcinii de ghimbir cu adaos de drojdie.

De ce bere de ghimbir? 

  • Este recunoscut în primul rând pentru proprietățile lui curative – ghimbirul conține 21 antioxidanți (care ajută la prevenirea oxidării lipidelor la nivelul arterelor), precum şi vitamine (A, C, E, complexul de vitamine B) şi minerale (magneziu, fosfor, sodiu, fier, zinc, calciu, beta-caroten).
  • Ca aliment funcțional, ghimbirul este greu de depășit în domeniul culinar, fiind, probabil, cel mai utilizat condiment. Este folosit în absolut toate tipurile de preparate, de la sosuri, supe și feluri principale, până la deserturi și băuturi.
  • Pe plan medical eficienţa sa antiinflamatoare este recunoscută. In plus, te ajută în combaterea retenției de apă la nivelul țesuturilor, tratarea răcelilor, indigestiei sau durerilor de stomac, reumatismului, tumorilor, răului de mare, de înălţime sau de mașină, este antiasmatic, scade tensiunea şi facilitează circulația sangvină reducând riscul formării de cheaguri de sânge. Cercetările ştiinţifice au arătat că ghimbirul te poate ajuta să devii mai deşteaptă/deștept și te poate proteja împotriva afecțiunilor neurologice.
  • Nu in ultimul rand, această rădăcină se folosește și în industria parfumurilor și cosmeticelor, asigurând tonifiere şi vitalitate.

O bere fără acool cu gust excelent!

Doamnelor, oare de câte ori nu aţi poftit la o bere rece, dar v-aţi oprit din cauza alcoolului sau pentru că, pur și simplu nu vă atrage gustul amărui, specific berii? Vi s-a intamplat să opriţi copiii să vă guste din pahar pe motivul (întemeiat) că sunt prea mici pentru a consuma alcool? Sau domnilor, de câte ori nu v-aţi abținut de la a consuma o bere cu alcool, pe motiv că „sunteţi cu mașina”? Acum aceste reţineri sunt de domeniul trecutului, uitaţi de ele şi adaugaţi berea cu ghimbir în lista de cumpărături, fiind o bere pentru întreaga familie. Ȋi veţi descoperi gustul excelent, iar ingredientele vă vor oferi un efect natural ușor energizant, stimulând circulația și ameliorând simptomele asteniei fizice și psihice.

În plus, berea de ghimbir (Gingerbeer) se poate consuma şi ca ingredient în diferite rețete de cocktailuri. Unde mai pui că are și un preț similar cu cel al berii ‚standard: beneficiază acum de reducerea de 25% şi cumpăr-o cu doar 3.92 lei.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *