Plăceri mici și nevinovate cu aromă intensă de frumusețe by Rogé Cavaillès
Beauty

Dacă nici la baie, atunci când? Plăceri mici și nevinovate cu aromă intensă de frumusețe by Rogé Cavaillès

Când timpul nu mai are răbdare, e musai să-l ținem în frâu! Cum? Lăsându-l în pace! Și, mai ales, bucurându-ne de micile plăceri ale vieții. Fără vinovăție și cu multă îndrăzneală pentru (puținele) momente zilnice de răsfăț, care – culmea! – dețin formula magică pentru oprirea timpul în loc.

Și eu, da, și eu sunt într-o continuă și uneori atât de enervantă fugă contra-cronometru. Abia de-mi mai amintesc să respir. Mă împart între doi copii gălăgioși și multe alte activități extra în care mă arunc fără să stau prea mult pe gânduri. Pur și simpu, nu mă pot abține!

Și… uite-așa ziua vine cu giugiuleli, schimbat scutece, pus masa, strâns masa, mâncare pentru cel mic, pachețel pentru cel mare, plimbări în parc, gătit ceva sănătos, adus copilul de la școală, iar pus masa, iar strâns masa, teme, scutece, mail-uri; o, vai, azi e ziua cu fotbal, mâine – cu atletism; aha, să trec și pe la piață; of, n-am apucat să răspund la mesajele de pe WhatsApp; și… oare am putea sări peste cină?; OMG! să-mi scrie cineva articolele alea că nu mai pot de somn! : ))

Dar… în toată nebunia asta halucinantă, am și momentul meu de răsfăț, de liniște, de ”mai lăsați-mă în pace! – și unde altundeva dacă nu la baie? Mă încui cu cheia, dau drumul la duș și mă las învăluită de parfumul delicat al noilor produse pe care le testez acum, Rogé Cavaillès. E acel moment din zi când nu-mi (mai) pasă că timpul trece! Mă spăl de gânduri, de griji, de task-uri! Mă curăț de oboseală și mă încarc cu stare de bine.

Plăceri mici și nevinovate cu aromă intensă de frumusețe by Rogé Cavaillès

Revelația mea – uleiul de baie & duș Satinat Roge Cavailles. Are o textură atât de plăcută, încât, O, Doamne! cum să-i reziști? Dar cel mai important, formula sa îmbogățită cu uleiuri naturale de argan și trandafir îmi hrănește intensiv pielea uscată și mi-o lasă fină și catifelată.

Laude aduc și săpunului de migdale și trandafir Rogé Cavaillès, și nu pentru c-aș fi vreun fan al săpunurilor solide (ba din contră). Acest săpun concentrează toată onctuozitatea unei creme, este potrivit pentru față și corp, iar spuma sa generoasă în combinație cu parfumul floral are efect terapeutic asupra mea.

Răsfățul culminează cu laptele de corp Nutrissance de la Rogé Cavaillès. Pielea mea îi mulțumește pentru  puterea de hidratare în profunzimea, de care are atâta nevoie. Iar eu îi mulțumesc pentru  parfumul lemnos-floral și pentru toate ingredientele naturale din compoziție: ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, unt de karité, vitamine și oligo-elemente.

Voilà! Acesta este secretul unui boost de energie și magnetul pupicilor pufoși primiți de la băieții mei romantici (fie ei și năzdrăvani!). 🙂

***

P.S. Produsele Rogé Cavaillès se găsesc în farmacii, dar și online pe farmacia Tei, e-mag și dermastore.

Spor la răsfăț! : )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *