Manichiură în tendințe. Ce se poartă în sezoul toamnă iarnă
Beauty

Manichiură în tendințe. Ce se poartă în sezoul toamnă/iarnă 2017?

Săptămâna trecută manichiura mea a prins formă, viață și culoare. Dar (probabil) partea cu adevărat grozavă este că mi-am oferit o pauză de răsfăț cu aromă de frumusețe, după o perioadă luuungă de timp. Știți voi, ceva din seria bucurii mici, efecte mari. : )

De data aceasta, din start, i-am lăsat mână liberă manichiuristei de la The Fam. Pur și simplu m-am bazat pe talentul, creativitatea și gustul expertului și taare bine am făcut! Am descoperit că-mi șade bine și cu mov, iar mai multe nuanțe la aceeași mână înseamnă mai multă energie.

Tendințe în manichiura de toamnă/iarnă 2017

Trend-ul de gradeu. Cu acest model vioi m-am ales eu. Fiecare unghie este realizată în mod consecutiv cu un ton mai închis sau mai deschis, în funcţie de cum doreşte clientul să arate coloristica. Cred că mi se potrivește mult acest tip de manichiură, fiind o manichiură simplă și ușor sofisticată, elegantă dar și extrem de jucăușă.

Trend-ul Barely There. Este vorba despre o manichiură îngrijită, simplă şi elegantă, obţinută prin combinarea a două nuanţe, un French roz şi unul nude. Rezultatul este frumos şi simplu. Această manichiură se poate asorta atât la o ţinută de seară, cât şi la una de zi.

Trend-ul Logos. Acest trend scoate în evidenţă cei doi BB pictaţi cu negru pe un fundal de nuanţă nude. Manichiura este creată pe baza conceptului miniaturist de la Balenciaga. Acest tip de manichiură este ideal pentru doamnele şi domnişoarele, care doresc să atragă atenţia asupra manichiurii lor exclusiviste.

Trend-ul Individualism. Stilul individualist aduce un plus de culoare la manichiură. Vorbim despre o manichiură unică, ca pe catwalk, în funcţie de nuanţa lacului de unghii aleasă. Aceasta aduce un plus de fineţe unghiilor imaculat lustruite. Nuanţele pot fi atât în tonuri reci cât şi în tonuri calde, iar rezultatele vor fi aceleaşi.

Trand-ul Individualism

Trend-ul Semi-Shine. Acest model este inspirat din nuanţele Temperley. Manichiura este focusată pe menţinerea modelului natural al unghiei făcându-le pe acestea să arate îngrijite, ordonate şi scurte, în timp ce absenţa top coat-ului oferă esenţa întregii manichiuri, mai puţin luciu şi mai puţină strălucire.

Trend-ul bare. Probabil cel mai simplist model din istorie. Unghiile sunt lăsate la forma lor naturală şi îngrijtă, fiind date doar cu un strat de lac pentru a le menţine cât mai sănătoase.

Trend-ul Pretty Pastels. Acest model cu nuanţa roz-nude este unul natural, chic, rafinat realizat doar dintr-un strat de lac de unghii.  Arată foarte bine la persoanele care au pielea în tonuri măslinii.

Apropo, salonul The Fam e într-o vilă cochetă de pe Dorobanți. Și miroase a răsfăț de cum îi treci pragul. Iar oamenii sunt prietenoși, mai degrabă decât fițoși. Găsești acolo coafor, cosmetică, manichiură-pedichiură. Are și o gradină simpatică și (culmea!) – liniștită. Vă invit să-l descoperiți! : )

  • Adresa: Lt. Aviator Marcel Andreescu 48, Sector 1, București
  • Telefon: +40 799 434 935
  • www.thefam.ro

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *