Buze hidratate și zâmbete aromate cu noile balsamuri NIVEA Pop-Ball
Beauty

Buze hidratate și zâmbete aromate cu noile balsamuri NIVEA Pop-Ball

NIVEA a lansat balsamurile de buze Pop-Ball și mi-a dat această veste printr-un beauty-fashion-delicious buchet în culori pastelate. Dincolo de creativitatea fetelor de la PR, m-am amuzat teribil să descopăr ambalajele în formă de minge, verde mentă și roz pudrat. N-am mai întâlnit așa ceva până acum. Sunt trendy și, inevitabil, atrag atenția și… zâmbetul.

Noile balsamuri de buze NIVEA Pop-Ball pof fi găsite în două variante: cu aromă de mentă proaspătă și de zmeură și măr roșu. Clar, pe mine m-a atras rozul pudrat. Aroma delicată a fructelor mă binedispune. 🙂 Iar senzația de buze catifelate și intens hidratate este nemaipomenită.

NIVEA POP-BALL

Balsamurile NIVEA Pop-Ball pot fi aplicate ori de câte ori se simte nevoia de hidratare. Pot fi folosite ca atare sau înainte de aplicarea rujului favorit. 

Pentru mai multe detalii, urmăriți paginile de Facebook și Instagram NIVEA România.

Preț maxim recomandat: 19,99 Ron fiecare.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *