Beauty

Ce ne dorim noi, femeile, în cutia de cadou de Sărbători?

Suntem în luna cadourilor și… o fi aceasta the most wonderful time of the year, dar – oare -care o fi the most wanted products pe care le visăm în cutia de cadou? Încep eu prima, desigur! 🙂 Iar asta pentru că m-am plimbat (de nevoie) weekendul trecut prin mall, iar mintea mi-a zburat și la astfel de subiecte. Punct de inspirație: magazinul Douglas. Pentru nerăbdători, click pe site: www.douglas.ro.

Cine mă cunoaște, știe că iubesc rujurile mai mult decât pantofii. Și mereu e loc de încă un ruj în trusa mea de frumusețe. De fapt, acesta și este secretul frumuseții mele: un zâmbet larg și intens colorat. Și oricât de nehotărâtă și puțin spre deloc entuziasmată sunt eu, în general, la o sesiune de shopping, pe atât de mult mă bucură raftul cu rujuri dintr-un magazin și mă face să vreau ACUM (atenție!) cel puțin un produs din colecția expusă.

De data aceasta am pus ochii pe un ruj de la Sensai – Rouge Vibrant Cream și știu și nuanța potrivită, mai ales pentru perioada rece în care suntem. Sună cam ciudat în descrierea lor, dar e o nuanță și cuminte și îndrăzneață, identificabilă cu denumirea Hanayamabuki. Sunt aproape sigură că se potrivește oricărui ten, ținute, personalități. Nu doar mie! 🙂

În altă ordine de idei, n-ai cum să dai greș în fața unei femei cu un ruj clasic în culori luminoase și textură cremoasă. Iar rujul acesta, pe lângă culoarea clară datorată pigmenților vibranți de calitate, promite hidratarea și catifelarea buzelor. Pentru că – nu-i așa? – buze frumoase și sănătoase înseamnă, înainte de toate, buze moi și hidratate!

Se știe că frigul afectează buzele, motiv pentru care – mai ales în această perioadă a anului – e bine să alegem un ruj care, pe lângă culoare, să aibă proprietăți nutritive și de hidratare. Și mi se pare grozav că rujul Sensai Rouge Vibrant Cream are o tehnologie Triple Moisture care protejează buzele de uscare. Așadar, „Put the right lipstick on and live a little!”

Voi ce vă doriți de la Moșu’?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *