Concert caritabil la Hard Rock Cafe susținut de elevii școlii de muzică Sonore We
Lifestyle

Concert caritabil la Hard Rock Cafe susținut de elevii școlii de muzică Sonore We

Elevii școlii de muzică Sonore cântă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe, pentru ca povestea lui Alexandru Ene –  un tânăr de 14 ani, diagnosticat cu cancer osos – să aibă un final fericit.

Cele mai frumoase colinde din repertoriul românesc și internațional vor fi interpretate, fie cu vocea sau la pian, de micuții de la Sonore care și-au dorit, prin muzică, să îl ajute pe Alex. Alături de ei, pe scenă, vor urca Irina Sârbu și trupa sa care au decis să susțină cazul lui Alexandru și să încurajeze, astfel, inițiativa copiilor. Intrarea la eveniment se va face pe baza unei donații de minim 20 de lei. Suma obținută va fi oferită integral Fundației Ringier, pentru acest caz.

Cine este Alexandru?

Alexandru este un copil greu încercat de viață. La doar 14 ani, Alexandru trece prin suferințe greu de imaginat. De mai bine de un an se află internat la o clinică din Istanbul, unde se luptă să învingă, pentru a doua oară, boala cruntă care i-a marcat copilăria. În septembrie 2017, cu un avion-ambulanță, Alexandru a ajuns, de urgență, în Turcia, aproape paralizat, fiind operat imediat.

Ultimele 14 luni au însemnat pentru el un șir lung de tratamente, investigații minuțioase, ședințe de chimioterapie și imunoterapie, etc. care să îl ajute să învingă tumoarea depistată pe coloana vertebrală. Alexandru continuă să lupte pentru viață, iar fiecare zi care trece este un pas înainte către normalitate. Mai multe detalii despre cazul lui Alexandru, precum și noutăți despre starea sa, sunt disponibile AICI.

Școala de muzică Sonore (www.school.sonore.ro) este, înainte de toate, o comunitate artistică unde toți elevii sunt încurajați să se dezvolte prin muzică. Misiunea școlii este de a crea legături puternice între oameni, prin muzică, de a-i ajuta pe elevi să se descopere pe ei înșiși prin cursurile oferite, dar și de a oferi posibilitatea fiecăruia să își descopere talentul.

Dacă sunteți weekend-ul acesta în București, mergeți la acest concert dedicat lui Alexandru! Un concert care promite să vă emoționeze și să vă introducă și mai mult în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Sărbători cu bine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *