Magie în fotografie. Shooting Innocence by Gina Buliga
iMaMA Lifestyle

Magie în fotografie. Shooting Innocence by Gina Buliga

Magie, magie, un soi de magie am să vă prezint eu în acest articol. Și multe poze by Gina Buliga – Ambasador Nikon în România și, chiar mai mult decât atât – om-lumină, mamă-soare, fotograf-magician.

Nu-mi aduc aminte cum am aflat eu de Gina Buliga, dar țin minte că am urcat dealul de la Polivalentă cu un toddler în spate doar pentru că la acel târg pentru copii era un stand unde se anunțaseră blitz-uri magice. Și-a meritat să merg până acolo. Pentru poza grozavă pe care i-a făcut-o Gina lui Nichita. Pentru atmosfera jovială de la stand. Pentru starea minunată cu care ne-am încărcat.

De atunci o urmăresc cu ”inimioare” în ochi pe Gina. Pentru că fotografiile ei spun o poveste, transmit emoție, conțin viață și mister! Sunt fotografii inedite, luminoase, magice. Și chiar vă rog să nu mă credeți pe cuvânt, ci să căutați dovezi. AICI.

După multe amânări, mi-am făcut curaj și am sunat-o pe Gina. Acum doi ani. Am programat o ședință foto de familie și totul a decurs așa lin încât numai a ședință foto n-a semănat. Ci mai degrabă a joacă. Degeaba mă stresam eu cu diverse nimicuri. Vă zic eu, partea cea mai grea este programarea. : ))

Ia-uitați ce-a ieșit! Magie!!!

 

Și…dacă încă mai sunteți în căutare de cadouri magice – cu siguranță acesta ar putea fi unul – voucher ședință foto cu Gina Buliga.

Acestea fiind spuse, Gina, te rog confirmă-mi că ai loc în agendă pe 30 martie. Am verificat eu, e sâmbătă și va fi zi cu pomi înfloriți, iar Robert va fi un bătrânel de trei ani și mama lui o tânără de 34 ani proaspăt împliniți. Te rog eu și toată gașca mea de acasă! 🙂

shooting Gina Buliga

La cât mai multe momente de magie! În fotografie și dincolo de ea!

2 Comment

  1. Ce frumoase sunt fotografiile și ce frumoși protagoniști! O știu pe Gina de la o prietenă comună și știu că face magie! Crăciun fericit tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *