Conferința de educație timpurie ”Educație cu entuziasm pentru copii fericiți”, 25-27 octombrie, București
iMaMA

Conferința de educație timpurie ”Educație cu entuziasm pentru copii fericiți”, 25-27 octombrie, București

Conferința de Educație Timpurie organizată anual de First7, divizia de training a Fundației Acorns, are loc săptămâna viitoare, la Hotel Capitol din București. Speakerii din Marea Britanie, Irlanda și România vor aborda, între 25 și 27 octombrie, concepte inovatoare și subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.

Tema celei de-a 4-a ediții este ”Educație cu entuziasm pentru copii fericiți”, iar cei peste 130 de educatori, psihologi, pedagogi, îngrijitori și asistenți medicali prezenți la eveniment vor participa la workshop-uri complexe, dinamice, motivante și cu puternic accent aplicat despre: stimularea gândirii pozitive,  învățarea creativă,  crearea și menținerea unei atmosfere pozitive în clasă, relația constructivă între educator și copil, leadership educațional și strategii inovatoare de predare.

Speakerii internaționali invitați la conferință

Jane Bright lucrează cu educatori și cu manageri educaționali în Marea Britanie, concepând programe care susțin dezvoltarea sistemelor de educație timpurie.

Helen O’Donoghue are o experiență de peste 25 de ani în sisteme educaționale internaționale. Ea a condus două mari școli internaționale, este pasionată de procesul de învățare a copiilor și de îmbunătățirea sistemelor educaționale iar pozițiile ocupate în Malaezia, China, Vietnam, Franța, Olanda, Oman, Arabia Saudită, Elveția și, bineînțeles, Marea Britanie i-au facilitat o vastă experiență multiculturală.

Shonette Bason Wood este trainer internațional, educator și mamă a șase copii. Într-un fel, reușește să țină totul împreună, împărtășind rețeta succesului fanilor ei din întreaga lume. În prezentările sale, Shonette generează emoție, interes, pasiune și dorința de a crea o cultură educațională puternică și pozitivă de care să poată beneficia orice organizație.

Mandy Tulloch a fondat Mud Pies în 2009 pentru a promova educația în natură. De la lansarea sa, Mud Pies a lucrat cu sute de familii, școli și diverse organizații precum BBC Scoția, Scottish Natural Heritage, Techfest in September și Universitatea din Aberdeen. Ideea Mud Pies s-a dezvoltat din dragoste pentru natură și dintr-o experiență îndelungată în a ajuta copiii să învețe mai multe despre mediul înconjurător.

Conferința de educație timpurie ”Educație cu entuziasm pentru copii fericiți”, 25-27 octombrie, București

“Prin Conferința de educație timpurie ne dorim să oferim cursuri similare celor disponibile pentru profesorii din Europa de Vest și să creăm astfel un nucleu care inspiră schimbarea prin informații și practică. Este nevoie de astfel de inițiative pentru ca numărul candidaților care doresc să intre în învățământ este în continuă scădere iar educatorii existenți au nevoie de strategii adecvate noilor generații. Pentru anul acesta, am ales tema „Predarea cu entuziasm pentru copii fericiți” pentru că știm că un profesor extraordinar este complet implicat în predare iar eforturile sale au un impact asupra modului în care se vor comporta generațiile viitoare. Am invitat traineri care pot acoperi într-o manieră completă tematica aceasta, pentru că managementul clasei ar trebui să se bazeze pe un cumul de abilități personale și profesionale al educatorului.” Valentina Secară, fondator al Fundației Acorns.

Educatorii se pot înscrie la conferință printr-un e-mail la office@first7.ro.

Taxa de participare pentru personalul din grădinițele și cresele private este de 240 EUR și include accesul în toate cele 3 zile ale evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *