#COSMO18years: majorat strălucitor și un super concert Antonia
Lifestyle

#COSMO18years: majorat strălucitor și un super concert Antonia

Cosmopolitan România a ajuns la majorat!!!

Joi seara, în club Fratelli București s-a dat o mare petrecere în cinstea celor 18 ani de la lansarea revistei Cosmopolitan în România, #COSMO18years cu muuulte ținute sclipitoare și un concert efervescent by ANTONIA.

Mi-am luat colegu’ și am fugit într-acolo. O atmosferă cool de care îmi era dor. Covor roșu, oameni veseli, muzică energizantă, blitz-uri peste blitz-uri și… surpriza din program – Antonia, diva de pe coperta aniversară.

Vă spuns sincer, a urcat Antonia pe scenă și s-a făcut liniște în mulțime. De fapt, am cam înmărmurit cu toții și, culmea! ne-a prins și cu gurile căscate. : )) Într-o salopetă roșie, mulată pe corpul său impecabil, Antonia s-a strâmbat, a cântat, a dansat, iar noi la sfârșit tare am aplaudat. Ca o felină sălbatică a pus stăpânire pe scenă și ne-a cucerit cu un show plin de energie. Hiu! Mă bucur că am scăpat cu viață! : ))

Cosmopolitan Antonia

Apropo, urmăriți Cosmopolitan la chioșcuri. Ediția următoare îl aduce pe copertă pe David Beckham și, evident, un interviu în exclusivitate cu șarmantul personaj.

Cosmopolitan David Becham

La mulți ani, Cosmopolitan! Îndrăzneți, inspirați, minunați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *