Lifestyle

Și eu la World of Instagram – eveniment educativ dedicat pasionaților de social media

Săptămâna asta a început cu note de tristețe. Vreme urâtă, aglomerație la facultate, dor de întâlnirile cu prieteni.

Ploaie, vânt, frig, laboratoare la facultate… Uhhh! Ce urât începuse și ziua de azi, însă cât de frumos a putut să se termine. Mulțumesc profesorului X. că nu a putut ajunge la lab-ul de BTM (nu cred că este cazul să descifrez), pentru că astfel, eu am reușit să particip la “World of Instagram”, ediția a 3-a (prima pentru mine).

Altfel spus, mi-am schimbat sala de curs și mi-a priit.  : )) Am cunoscut oameni noi și am aflat chestii  pe cât de simple, pe atât de importante despre Instagram și influența lui.

Și eu la World of Instagram - eveniment educativ dedicat pasionaților de social media

Speakerii invitați la eveniment sunt personaje care se bucură de un succes destul de mare pe Instagram. Unul dintre ei este chiar Vlad Eftenie – arhitect, street & urban photographer. Prin pozele sale, Vlad a reușit să ajungă la inima utilizatorilor, adunând mii de like-uri și zeci de mii de urmăritori. Acesta ne-a povestit despre arta fotografică, creativitate și despre cât de important este stilul și originalitatea fiecărui fotograf.

Uimitor! Pe contului lui de Instagram – @veftenie, nu prea găsesti poze cu el, dar în schimb călătorești împreună cu el.

Ceilalți invitați au vorbit mai mult despre partea de business a Instagramului, despre statistici și așa mai departe. Normal, tema acestei ediții a fost: Instagram Business Accounts Impact.

Și eu la World of Instagram - eveniment educativ dedicat pasionaților de social media

La final de event, surprizaaa! s-au împărțit cadouri, iar eu am câștigat la tombolă produse de make-up Flormar. Minunat cadou pentru sor’mea. :))

P.S. Ahh, trebuie să mai spun că am intrat în lupta pentru câștigarea unei excursii la Roma. Mi-am facut o poza pe care am distribuit-o pe Instagram cu câteva hastaguri și asta a fost intrarea mea în concurs. Simplu, nu? :))

N.B. Fingers crossed să fiu câștigător! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *