Digital Parents Talks. Ultima ediție. De ce să ne construim o comunitate
iMaMA

Digital Parents Talks. Ultima ediție. De ce să ne construim o comunitate?

Dacă anul trecut am fost elevă silitoare la școala de bloggeri Digital Parents Talks, anul acesta am umplut catalogul de absențe. Fără voia mea, jur! Și… era scris în stele să ratez și ediția din 18 mai, cea cu numărul 21, dar când am văzut că e ultima (pe bune, ultima?!), am zis că nu mă interesează astrologia, eu trebuie să fiu acolo.

Și… am ajuns, cu greu, la partea a doua a ”lecției”. Dar totuși am ajuns! Și mă bucur tare că am reușit. M-am întâlnit cu oameni dragi, Corina de la Recomand cu drag e una dintre ele (și ce frumos ne-a prins Mihai Răitaru în poză, nu-i așa?), am cunoscut oameni noi și m-am umplut cu o nouă doză de motivație și inspirație (felicitări, Ana și Lavinia pentru felul în care ați ales speakerii întâlnirilor de până acum!).

digital parents talks

Tema acestei ediții a fost despre comunități. Invitați: patru femei puternice care țin în mână comunități de mame, de antreprenori și de părinți. Este vorba despre Atena Boca (La primul bebe), Mira Loghin (Lumea lui MOMO), Roxana Domnica (MORE Networking) și Adelina Oane (Zen Mommy Village community). Ele fac campanii sociale și umanitare, strâng fonduri, fac networking, educație și pun lucrurile în mișcare pentru că au înțeles #PutereaLuiÎmpreună.

M-am bucurat să le descopăr pe Mira Loghin și Roxana Dominica. Sincere, ambițioase și cu visul împlinit. Din poveștile lor am înțeles că pentru a construi o comunitate trebuie să iubești oamenii. Că nimic nu e greu când faci ceea ce îți place și-ți place ceea ce faci. Că nu există o rețetă clasică a succesului. Că e nevoie de curaj, perseverență și reguli pentru ca lucrurile să funcționeze. Da, reguli stricte. Valori comuni. Implicare. Și muultă muncă.

Am luat și câteva notițe, bineînțeles, dar nu le mai găsesc. Iertați-mă!

Prin urmare, trec rapid la concluzii.

Mulțumesc, Digital Parents Talks, că m-ați primit în comunitatea aceasta mare și frumoasă. Știu că povestea continuă. Și abia aștept să aflu cum. Hugs!

Foto: Mihai Răitaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *