Beauty

Dimineața în care mi-a spus ”Beauty is You!”. Cum m-am simțit eu?

Fru-moa-să, evident! Ba chiar foarte frumoasă și, cumva, mai determinată să-mi păstrez frumusețea, și strălucirea, și naturalețea. Dar, stai așa, povestea asta începea cu ”dimineața”.

O dimineață de mai, soare blând, centrul vechi, prieteni, oglindă, flori, produse cosmetice în patru culori și o mare declarație: “Beauty is You”. De aici încolo, întâlnirea pusă la cale de Andalou Naturals via Secom® a continuat cu o vizibilă stare de bine și o discuţie interesantă (și relaxantă) despre frumuseţe, natură şi îngrijire.

Scott Egide, International Sales Director Andalou Naturals ne-a vorbit cu căldură și pe îndelete despre frumusețe în forma ei naturală, despre importanța îngrijirii pielii prin acțiuni la nivel interior și exterior, despre inovație și provocări în colectarea ingredientelor din natură și despre multe altele, plus: ”și bărbații au piele. fetelor, încurajați-i să și-o întrețină!”.

Dimineața în care mi-a spus ”Beauty is You!”. Cum m-am simțit eu?

OK, informţii complete despre gama şi produsele Andalou Naturals găsești AICI şi AICI, ba chiar le poți testa în rețeaua de magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara. Eu doar aș vrea să subliniez ce m-a impresionat pe mine la Andalou Naturals.

  • Unu. Celulele stem din plante și fructe! Da, produsele oferă o perspectivă unică în întârzierea procesului natural de îmbătrânire a pielii prin celule stem din măr, din struguri, din argan, din trandafir alpin. Wow!
  • Doi. Consultantul Secom m-a asigurat că produsele Andalou Naturals sunt prietenoase până și cu pielea sensibilă a bebelușului (peste 6 luni), deci, mă întreb, ce rău ar putea să-mi facă mie?
  • Trei. Am testat produsele din goodie bags-urile primite și… miros delicat și foaaarte natural, textura fină, aplicare ușoară. Iar la un research pe preț, m-am bucurat să văd că produsele sunt accesibile, cu un maxim de 100 Ron.

Așadar, “Beauty is You” este sloganul în jurul căruia Andalou Naturals configurează formulele produselor naturale de îngrijire. ”Beauty is Me” este starea mea când aleg să îmbrățișez vârsta prin îngrijire naturală și de calitate.

Și încă ceva, de reținut! Andalou Naturals este prima gamă de cosmetice naturale din Statele Unite ale Americii, care a repoziționat standardele privind îngrijirea, prin produse cu ingrediente naturale, nemodificate genetic (Non-GMO). Produsele Andalou Naturals sunt disponibile în România începând cu luna martie 2017, fiind distribuite în exclusivitate de Secom®.

Și… de memorat: Beauty is You! 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *