Erus și Valea Generozității @ Opera Comică pentru Copii
iMaMA

Erus și Valea Generozității @ Opera Comică pentru Copii

Ne-a plăcut atât de tare să călătorim cu Erus în Valea Răbdării, încât ne-am alăturat cu entuziasm și următoarei sale aventuri – cea din Valea Generozității, iar acum abia așteptăm s-o vedem pusă în scenă și pe cea din Valea Recunoștinței. Felicitări, Alec Blenche! Jos pălăria, Opera Comică!

Erus e un băiețel tare simpatic. Un personaj (deja faimos) creat de scriitorul Alec Blenche. O inspirație pentru copii și, deopotrivă, pentru părinții lor. Și cât de frumos spune Felicia Filip, directorul OCC – ”Să nu uitați niciodată că voi, cei mici, îi educați pe cei mari!” Și-aș adăuga că noi, cei mari, ar trebui să ne bucurăm de șansa asta!

Aventura din Valea Generozității scoate în evidență un subiect grav și de actualitate – cel al Pământului aflat în pericol din cauza poluării și a lipsei de grijă a oamenilor față de mediul înconjurător. Cot la cot cu Erus și prietenii lui cu chip de fruct, soare, animăluțe și rouă, învățăm din acest spectacol că GENEROZITATEA, manisfestată prin iubirea față de natură și oameni, poate salva Planeta.

E multă muzică în acest spectacol, și copilărie, emoție, suspans. Actorii sunt credibili, decorul este spectaculos, scenele sunt dinamice. Producția îmbină cu succes stiluri de teatru diferite. Regizor: Ana Crăciun Lambru.

Am aflat că, de curând, Alec Blenche a lansat o nouă carte – Erus și Valea Recunoștinței. Cu acest volum – iată! – se încheie călătoria lui Erus și a prietenilor săi. Ce frumos! Ce frumos e să închei aventura asta cu RECUNOȘTINȚĂ! O calitate fără de care chiar nu ai cum să trăiești și să simți fericirea!

Erus si Valea Generozitatii

Stați liniștiți! Vă anunț eu când Erus se întoarce la Opera Comică pentru Copii într-un nou spectacol. Deja știu că e de neratat! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *