Frumusețea din astă vară. 3 produse beauty testate
Beauty

Frumusețea din astă vară. 3 produse beauty testate, lăudate, de dat mai departe.

Nu am fost niciodată un exemplu în ale înfrumusețării. O fi vorba de o traumă din copilărie, nu știu. Atât de insistent mi s-a spus că sunt frumoasă, încât eu am crezut că e pe viață. Dar… vine ea și ziua adevărului! Te uiți în oglindă, îți palpezi pielea, dai zoom și… ceva nu e în regulă, căci da, frumusețea are nevoie de îngrijire!

Vara aceasta am primit spre testare mai multe produse de frumusețe. Pe unele doar le-am început, pe altele chiar le-am terminat. Asta e! Fac eforturi în a mă educa! În plus, îmi plac rezultatele… rapide! 🙂

Acum scriu despre câteva revelații de beauty din vara aceasta, produsele care m-au impresionat și merită date mai departe. Desigur că nevoile, tenurile și gusturile diferă de la o persoană la alta, așa că cel mai valabil mod de a te convinge de un anumit produs este să-l testezi pe propria piele.

Crema de duș și laptele hidratant spray de la Rogé Cavaillès

Îmi plac produsele naturale, fără mirosuri ostentative și alte ingrediente dubioase. Iar în gama Rogé Cavaillès am găsit texturi delicate, parfum feminin și bucuria de a mă lăsa răsfățată. Crema de duș cu unt de migdale & trandafir este, precum îi spune și numele, o lungă poveste de seducție și catifelare, cu vitamine esențiale pentru frumusețe din untul de migdale și miros divin de trandafir.

Dar, surpriza cu adevărat plăcută este Laptele Hidratant Spray Express, care m-a mobilizat, fără vreun efort anume, să-mi hidratez pielea corespunzător (aproape) în fiecare zi. Ce-i așa special la acest produs? Am să răspund sincer: mai multe! Modul de aplicare este ultra-practic, textura este lejeră și non-grasă, se absoarbe instantaneu și, cel mai important, are efecte vizibile și rapide asupra pielii.

Frumusețea din astă vară. 3 produse beauty testate, lăudate, de dat mai departe. (2)

Practic, inovația în asta și constă –  efect maxim de hidratare într-un timp record. Pulverizezi laptele pe corp (mie, probabil de la prea mult entuziasm, mi s-a înfundat de câteva ori pompa de spray), masezi ușor și… gata, laptele de corp se absoarbe într-un singur minut, iar pielea este hidratată complet (ceea ce-mi convine, în primul rând – nu-mi mai fac griji că pătez hainele, în al doilea rând – mă bucur de o senzație ușoară de catifelare, nu de straturi de grăsimi lipicioase).

Produsele Rogé Cavaillès se găsesc în farmaciile Tei, e-mag și lanțurile Helpnet.

Sarea de baie pentru picioare Naturalis

Un produs atât de simplu, atât de natural, atât de ”pentru picioare”, încât nu-i dădeam prea multe șanse. Am tot amânat să-l încerc. Știți și voi… timpul, copiii, lenea! Într-un final, am cerut ”pauză” de la alergătura cotidiană și mi-am băgat picioarele într-un lighean cu apă călduță și sare de baie cu gălbenele și rozmarin. Bine am făcut! Mi-am relaxat nu doar picioarele, dar și mintea!

Să revin la produs. Această sare de baie amestecată cu ierburi miraculoase mi-a înmuiat călcâiele deshidratate și pielea rigidă de pe tălpi (de care mă tot plângeam de câțiva ani încoace). Fără exagerare, am simțit efectul de împrospătare și de eliminare a senzației de picioare grele de la prima utilizare.

Frumusețea din astă vară. 3 produse beauty testate, lăudate, de dat mai departe.

Clar, produsul m-a convins, dacă eu, tocmai eu, timp de o lună am consumat tot borcanul de 1 kg de sare… și asta nu în bucătărie. Picioarele mele îmi mulțumesc pentru efort!

Sare de baie pentru picioare Naturalis Marigold & Rosemary se găsește în magazinele Billa, DM și on-line AICI.

Serul pentru sprâncene Bonilash®

Pe acesta nu l-am testat pe pielea mea, dar i-am văzut efectele cu ochii mei. OK! Nu am încercat serul-minune nu pentru că nu aș fi avut nevoie. Așa stufoase și dese cum sunt, sprâncenele mele tot au mici zone unde firul de păr se lasă greu (sau deloc) crescut. Nu l-am utilizat pentru că (încă) alăptez, iar eticheta precizează ”a nu se folosi în timpul sarcinii, alăptării, chimioterapiei.”

bonilash

OK! Atunci de ce îl recomand? Pentru că i l-am dat unei prietene beauty-addicted, care… evident că l-a folosit, iar efectul de sprâncene mai dese și mai definite l-am observat și eu, fără să duc lupa la ochi. Dar ceea ce m-a făcut cu adevărat să includ produsul în această listă este faptul că, de la beauty-addicted fata a devenit Bonilash-addicted, iar azi continuă tratamentul sprâncenelor perfecte cu  o nouă doză de ser, cumpărată din banii ei, iar prețul – believe me, nu chiar așa de mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *