Gașca Zurli e din nou în turneu - Turneul Național LUMEA LUI MULȚUMESC!
iMaMA Lifestyle

Gașca Zurli e din nou în turneu – Turneul Național LUMEA LUI MULȚUMESC!

Iuhuu! Începând de astăzi, Gașca Zurli străbate România cu cea mai nouă producție marca Zurli – LUMEA LUI MULȚUMESC. 12 orașe, mii de kilometri parcurși și o lună în care zeci de mii de copii și părinți vor păși în minunata lume a lui MULȚUMESC! Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

”Lumea lui MULȚUMESC!” este un nou spectacol-poveste creat sub bagheta inspirațională a Mirelei Retegan și își propune să bucure și să-i învețe pe copii valorile prieteniei.  Acțiunea se petrece în jurul celui mai nou personaj intrat în Gașcă – Super Eroul MULȚUMESC. Desigur, din poveste nu lipsește caraghioasa de Tura Vura. Ea o să facă tot ce îi stă în puteri să strice prietenia construită în ani, cu multă grijă, în Gașca Zurli, iar MULȚUMESC îi  va dejuca planurile.

Gașca Zurli e din nou în turneu - Turneul Național LUMEA LUI MULȚUMESC!

MULȚUMESC este Super Eroul datorită căruia oamenii înțeleg mai bine sensul prieteniei. Copiii învață să fie generoși cu ceilalți, atenți la nevoile lor și la ce își doresc prietenii, ascultători la cerințele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici învață cum să-și păstreze prietenii și să-și definească cercul de prieteni.

Se promite un carusel plin de bucurie, veselie, emoție, învățăminte, prietenie, atenție, generozitate și, peste toate, multă iubire. Iar ce promite Mirela Retegan și a sa Gașcă Zurli, chiar se întâmplă! Așadar,  urmărește harta ZURLI a turneului și hai în LUMEA LUI MULȚUMESC!

Gașca Zurli e din nou în turneu - Turneul Național LUMEA LUI MULȚUMESC!

Bilete spectacol ”Lumea lui MULȚUMESC!”

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Prețul biletelor:

  • CATEGORIA 2- 40 LEI
  • CATEGORIA 1- 80- LEI
  • CATEGORIA VIP – 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizată la finalul spectacolului )

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

  • Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții, adulți și copii, la spectacol trebuie să cumpere bilet.
  • Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minimum un adult (părinte/tutore legal).
  • Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. 
  • Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sala, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere. Atenție, se filmeaza!

❤️ Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

❤️ Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

❤️ Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Ne vedem la spectacolul ”Lumea lui MULȚUMESC!” din București!  Abia aștept!

4 Comment

  1. La Tulcea cand ajungeți? Sunt o gramada de copii si aici care ar fi incantati sa va vada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *