Hai la carnavalul 1 ZURLI E! de la Sala Palatului!
iMaMA

Hai la carnavalul 1 ZURLI E! de la Sala Palatului!

Sunt sigură că deja ați auzit: 1 Iunie se transformă în 1 ZURLI E!, cel mai mare carnaval pentru copii, din România. Cu Gașca Zurli, evident, de Ziua Copilului, la Sala Palatului din București, în două ture: ora 11:00 și ora 18:00.

M-am gândit mult și m-am ambiționat să fac cel mai mare CARNAVAL PENTRU COPII, DIN ROMÂNIA. Punem stăpânire, cu zâmbete, culoareși mare bucurie, pe Sala Palatului! Gașca Zurli îi așteaptă pe toți fanii să vină costumați de carnaval. Vom face o super paradă, vom dansa și vom cânta împreună! Și personajele Gașca Zurli vor fi mascate, așa cum nu le-ați mai văzut niciodată! Pregătim mari suprize, pe care le vom dezvălui una câte una. Mă gândesc mereu la copiii cu nevoi speciale din România și vă anunț că unul dintre spectacole este dedicate lor, exclusiv! Vor fi spectatorii noștri de seamă.”, declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Așadar, 1 IUNIE 2019 va intra în memoria copiilor din România ca „1 ZURLI E!”!

Fiecare participant (adult și copil) va primi la intrare o mască pentru momentul special al show-ului. Primul spectacol este sold out, dar s-au pus în vânzare biletele pentru cel de-al doilea, de la ora 18.00, AICI. Prețul biletelor variază în funcție de categoria locului, între 45 și 200 lei.

Câștigă o invitație de 4 locuri la 1ZURLIE!

Am o invitație de 4 locuri la carnavalul 1 ZURLI E! de la Sala Palatului, ora 18:00. Prin urmare, vă invit la CONCURS! Condițiile de participare sunt simple: LIKE paginii de Facebook Solonaria.ro, TAG – în secțiunea de comentarii – unui prieten interesat de genul acesta de spectacole pentru copii și SHARE acestui articol.

Duminică, 26 mai, prin tragere la sorți, aleg câștigătorul.

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *