House of Barbers
Beauty

House of Barbers sau în căutarea look-ului pierdut

House of Barbers – locul în care intri cum poți și ieși cu vrei!

Așa mi s-a întâmplat mie acum câteva zile. Am intrat în acest new barbershop din București fiind cumva în stilul meu: pletos, nu foarte aranjat, nebărbierit. Tipic bărbătesc sau, vorba lui tata, un pic mai frumos decât o maimuță. :)) Dar odată așezat pe scaun, s-a întâmplat o minune. Maimuța s-a transformat într-un super cool man, adică tot eu – dar cu un altfel de look.

Am comandat o tunsoare, păr și barbă, la pachet cu un pensat. Am fost servit ireproșabil, iar transformarea mea devenea vizibiă cu fiecare acțiune a stilistului, maestru în domeniu.

House of Barbers

Deși originar din Siria, frizerul e vorbitor fluent de limba română și mi-a oferit absolut toate informațiile despre ce face, cu ce face și de ce face ceea ce-mi face.

Recunosc, cea mai impresionantă parte pentru mine  a fost tehnica pensatului cu ața, încercată în premiera de mine. Am rămas foarte mulțumit. Fără urme de roșeață și, cel mai important, fără produse chimice pe piele.

House of Barbers

Mi-a făcut plăcerea să-l cunosc și pe managerul salonului, Cristian Anghel, despre care se știe că e hairstylist, vine din Buzău și, în urmă cu ceva timp, tundea legat la ochi și organiza un maraton de tuns în scop caritabil. Din dorința de a crea un concept nou, a inaugurat salonul House of Barbers în București, în care barbații pot beneficia de servicii high-class într-un spațiu gândit special pentru ei.

HouseofBarbers

În plus, pe lângă serviciile oferite (tuns, spălat, coafat, tratamente faciale, epilat, masaj etc.), salonul organizează diverse evenimente. Weekend-urile sunt dedicate petrecerilor techno private, iar periodic, House of Barbers organizează împreună cu Ciprian Ungureanu ,,Seara Frizerilor”.

Aș mai povesti despre oameni, locație, barul din interior și produse, dar cel mai simplu este să mergi acolo, să vezi cu ochii tăi și să simți pe barba ta.

Nu contează  CINE EȘTI, odată intrat la House of Barbers, stiliștii se vor ocupa să obții imaginea dorită!

Text: Cristian Solonaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *