petrecerea viva
Lifestyle

Petrecerea Viva! 18 ani fabuloși

Dacă e mai, e VIVA! Party. Și ce party! Sute de vedete, ținute spectaculoase, zâmbete luminoase, blitz-uri orbitoare, muzică electrizantă, decor de poveste și o atmosferă fa-bu-loa-să!

Pe bune că așa e! Doar am fost și eu aseară pe covorul roșu de la Petrecerea VIVA! Mi-am pus o rochie diafană pe mine, niște tocuri înalte în picioare și un ruj vesel pe buze. Atât mi-a trebuit ca să mă simt ca la 18 ani. S-a înțeles bine, nu? Eu doar m-am simțit ca având 18, însă Revista Viva! e cea care a împlinit 18 ani de la apariția primului număr. Wow! Felicitări! Și… tot așa înainte!!!

Am făcut multe poze. Că așa îți vine în astfel de momente. Nu de alta, dar să ai dovadă clară că nu a fost un simplu vis. Și am mai făcut și GIF-uri, și am băut și un un cocktail spumos, și-am mâncat ciocolată cu petale de trandafir, și-am socializat mult, și m-am bucurat pe îndelete de o seară glam, cum bine merită o cenușăreasă aflată în concediu de creștere copil. 😉

viva! Party 18 ani

Printre personalitățile de pe covurul roșu care mi-au atras atenția la petrecerea Viva!și pe care le admir indiferent de ținutele pe care le poartă, se află Andreea Marin, Andreea Esca, Iuliana Tudor și Simona Pătruleasa. Acestea și-au ales ținute super-feminine, pe care le-au scos în evidență printr-o atitudine excepțional de elegantă.

La mulți ani VIVA! și toți fabuloși! 🙂

Text: Tina Solonaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *