Primul 1 iunie liber ne ține ocupați cu activități în oraș
iMaMA

Primul 1 iunie liber ne ține ocupați cu activități în oraș

Ziua Copilului este, în sine, un mare eveniment şi o mare bucurie pentru cei mici şi cei mari! Iar anul acesta bucuria se dublează cu un binevenit 1 Iunie Zi Liberă la nivel național, pentru care mulțumim muuult echipei Itsy Bitsy și colaboratorilor.

În plus, 1 iunie este atât de ofertant în tot soiul de evenimente interesante dedicate copilăriei, încât singurul regret pare a fi că ziua râmâne la aceleaşi 24 de ore. Aici, oare Itsy Bitsy n-ar putea interveni?:))

Bucureștiul pune la cale enorm de multe posibilități de a sărbători Ziua Copilului, încât e bine să-ți organizezi agenda din timp și să te pregătești cu seriozitate de o zi năstruşnică petrecută împreună cu copiii în oraş. Așteaptă-te să fie mai obositor decât la birou, dar… Doamne! minunat și de neuitat!

Am analizat oferta evenimentelor inedite şi gratuite organizate în Bucureşti de 1 iunie 2017 și las mai jos ce mi-a atras mie atenţia:

Portret de copil by Foto Union

Un eveniment atât de drag mie, încât m-am ambiţionat să nu ratez nicio ediţie. Este vorba despre o şedinţă  foto în căutarea celor mai frumoase instantanee, fiecare copil primind cadou un portret original din partea Foto Union. Ediția 2017 a evenimentului Portret de copil este sustinută de Baby Stem și are loc în Parcul Herăstrău – Grădina Japoneză, între orele 10.00 și 17.00.

Portret de copil_2016

Nu este nevoie de programare, nu costă nimic, poza şi experienţa în faţa camerei fiind un cadou inedit pe care Foto Union îl face copiilor de ziua lor. Detalii aici.

Ediția a XII-a ”Copiii Colorează Viața” by  Itsy Bitsy

Echipa Itsy Bitsy lansează Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională sau, altfel spus, cel mai mare eveniment de joacă părinți-copii din București, un festival-maraton cu peste 10 ore de distracţie în familie! Se va lăsa cu muzică şi dans, jocuri şi concursuri, ateliere sportive și de creativitate, activități pentru bebeluși și multe alte surprize!

Primul 1 iunie liber ne ține ocupați cu activități în oraș

Unde? În parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.), de dimineaţa până seara. Itsy, Bitsy si Zapa vor veni si ei, se vor juca impreuna cu parintii si copiii pe scena si vor face poze cu fanii lor. Alte date legate de eveniment – chiar aici, iar despre activitățile organizate în parc – aici.

Maratonul de mişcare în familie by Secom®

Uite acesta este unul dintre evenimentele Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională! Este organizat de Secom® și constă într-un maraton de mișcare și distracție pe iarbă cu Radu Restivan, creatorul 321sport, o comunitate sportivă dedicată celor care doresc să-și schimbe viața prin sport. Antrenamentele încep la ore fixe și cuprind exerciții interactive, accesibile atât copiilor cât şi adulţilor. Se pregătesc surprize speciale şi o tombolă cu premii!

1-iunie

Acces gratuit. Întânirea se dă în I.O.R., de la ora 11.00 la ora 16.00, intrarea din str. Baba Novac, în poiana din stânga Foișorului de lemn (la 60 de metri pe alee). Detalii aici.

Caravana Gașca Zurli

Cine nu ar vrea să se întâlnească de 1 iunie cu frumoasele personaje din Gașca Zurli? Iată că, de Ziua Internațională a Copilului, cea mai iubită trupă pentru copii din România călătorește  în tot Bucureștiul la bordul camionului multicolor care răspândește muzică și veselie. Trupa de artiști va susține câte un spectacol în fiecare sector al Capitalei.

Gasca Zurli 1 iunie 2017
Caravana Gașca Zurli va porni din Piața Universității (din fața TNB) la ora 10:00 și va opri pentru reprezentații în toate sectoarele capitalei. Detalii despre traseu aici.

Cișmigiul Copiilor

Ajuns la ediția cu numărul 16, Cișmigiul Copiilor, sărbătoarea jocului și a bucuriei ce reunește anual peste 8.000 de participanți, se va desfășura între orele 11:00 și 21:00, în Parcul Cișmigiu. Aleile parcului vor fi transformate pentru o zi într-un spațiu al distracției, cu provocări creative și ore întregi de amuzament, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi vor însoți.

Cismigiul Copiilor

Copiii vor avea parte de ore întregi de distracție și veselie în natură, cu jocuri, piese de teatru și reprize de face painting. Show-ul de pe scena din centrul Parcului Cișmigiu va fi prezentat de realizatori TV Razvan Simion și Dani Otil. Vezi mai multe aici.

AFI LAND by AFI Cotroceni

Pentru cei care preferă spațiile închise, absolut toate mall-urile lucrează de 1 iunie pentru copii și se întrec în propuneri de distracție pentru cei mici. De exemplu, cel mai mare mall din România va crea o lume de poveste – AFI LAND (între orele 12.00 – 20.00), în care cei mici vor avea acces gratuit la toate activitățile: face painting, baloane și vată pe băț, picioroange, cântece și dansuri, întâlniri cu personajele preferate din desenele animate etc. Detalii aici.

afi_eveniment_1iunie

Indiferent unde alegi să petreci ziua de 1 iunie, nu uita că acest liber e pentru joacă, iubire și timp de calitate în familie. N-o irosi! Ziua Copilului este o sărbătoare și trebuie tratată ca atare! 🙂

Un 1 iunie pe gustul celor mici și celor mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *