Inspirați de “Puterea Cornetelor”, Gașca Zurli pleacă din nou în Turneu Național
iMaMA

Inspirată de “Puterea Cornetelor”, Gașca Zurli pleacă din nou în Turneu Național

Există niște cornete. Și ele au putere. Iar Gașca Zurli ia ”Puterea Cornetelor” și o împrăștie prin toată Rămânia. Din 4 octombrie. Atențiune! 11 orașe se află pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”.

Chiar nu e o noutate că fiecare membru al familiei noastre este fan Gașca Zurli. Iar vestea unei noi producții marca Zurli ne-a făcut (deja) să numărăm zilele până la spectacolul ”Puterea Cornetelor” din București. 11 octombrie 2018. Sala Polivalentă.

Povestea ”Puterea Cornetelor” este scrisă de Mirela Retegan și este despre zâmbet, joacă și valori umane. Spectacolul își propune să ne reamintească cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Povestea ”Puterea Cornetelor”

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuză să zâmbească. Sub niciun chip nu face asta și, pentru că este invidioasă pe toți cei care au puterea să zâmbească, născocește un plan prin care reușește, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invidioasă pentru că Zâmbetul e fermecat, are puteri magice și are lăcaș în inimile tuturor, mai puțin în inima ei.

Gașca Zurli își adună forțele, Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gașca se gândește și un plan de salvare găsește. Este momentul să apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Ajutați de Tanti Prezentatoarea și de Zâna Bună, reușesc să recupereze Zâmbetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, absolut minunate, apariții vesele și colorate, jocuri noi și un personaj nou în echipa Găștii Zurli – Zâmbetul.

Harta Zâmbetului Zurli

Cu asta vă așteaptă la toamnă cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. 11 orașe intră pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Național “Puterea Cornetelor”.

Inspirați de “Puterea Cornetelor”, Gașca Zurli pleacă din nou în Turneu Național

PREȚ BILETE

  • Categoria 3- 45 lei
  • Categoria 2- 90 lei
  • Categoria 1- 150 lei

Așadar, ne așteaptă un carusel emoțional, în care amintirile și trăirile noastre vor căpăta un alt nivel. Și… garantat, acest spectacol ne va aduce cel mai larg zâmbet de fericire pe chip.

Urmăriți Gașca Zurli pe Facebook  sau   YouTube.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *