Lifestyle

Masha și Ursul: un nou turneu, un nou spectacol, un nou CONCURS

A ajuns vestea la urechile micuților voștri? Masha, Ursul și prietenii lor simpatici se întorc în România cu un nou spectacol – ”Poveste Misterioasă” și fac oprire în București, Cluj și Bacău.

🔹 Bacău  – 11 mai @ Teatrul de Vară

      🔹 București – 12 mai @ Sala Palatului

🔹 Cluj – 18 mai @ Casa Studenților

În această poveste live, Masha, Ursul și prietenii lor încep pregătirile pentru a sărbători Ziua Mondială a Vrăjitoriei. Deodată, toate gustările delicioase și chiar și frigiderul dispar, ca prin magie! Masha descurcă ițele acestui caz, ca un mare detectiv, și descoperă sursa vrăjilor misterioase. Ce urmează? Vedeți în spectacol!

Așteptați-vă să vedeți pe scenă personajele preferate ale celor mici, mascote, musical, elemente de acrobație și circ, baloane uriașe de săpun, precum și decoruri spectaculoase. Se pricep rușii să facă show, clar!

Și-ncă un mic detaliu: vocea Mashei este actrița și cântăreață Andra Gogan.

Biletele la spectacolul „Masha și Ursul – Poveste Misterioasă” se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, dar și în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfășoară spectacolul. Costurile biletelor diferă în funcție de poziționarea în sală.

🔸 București: 200 lei, 150 lei, 110 lei, 90 lei, 70 lei, 50 lei

🔸 Bacău – 130 lei, 80 lei, 55 lei

🔸 Cluj – 110 lei, 80 lei

Spectacolul are durata de o oră și 20 de minute și este recomandat copiilor peste 2 ani. Turneul în România este adus de Events.

Invitație „Masha și Ursul – Poveste Misterioasă” București

În calitate de partener media al evenimentului, am o invitație dublă pentru voi la spectacolul „Masha și Ursul – Poveste Misterioasă” din București, din 12 mai, la Sala Palatului. Vă invit să dați TAG unui prieten-părinte al cărui micuț iubește aventurile Mashei și ale Ursului (în secțiunea de comentarii la postarea de pe pagina de pe Facebook). Voi alege câștigătorul, prin tragere la sorți, pe 8 mai.

Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *