New Look: un coc tradițional transformat într-un bob demențial
Beauty

New Look: un coc tradițional transformat într-un bob demențial

Hai că-n ultima perioadă am tot avut parte de schimbări. O schimbare de look, atât îmi lipsea! Și chiar îmi lipsea! Mi se învinețise scalpul de la faimosul coc din creștetul capului și, la cât de lung îmi crescuse părul, abia-l mai ”târam” în urma mea.  

Eram hotărâtă să renunț la lungime. Părul crește, de ce n-aș profita de asta?! De culoare, însă, mi-am propus să nu mă ating (deocamdată). E încă puternică, are strălucire, un singur fir alb… de ce n-aș profita (și) de asta? Deci, aparent, doar de o foarfecă aveam eu nevoie și, mai cu seamă, de un hairstilist curajos, care să-și facă de cap cu părul meu. Și, din recomandare în recomandare, l-am găsit. Pe hairstilist. La Artist Salon & Academy București. Și-a avut el și curajul, și foarfeca la el. Mult curaj și multe foarfece!

Nu credeam că se va ajunge la breton. Cel puțin, nu la unul drept, care să-mi acopere toată fruntea. Dar așa m-a văzut artistul. Eu n-am comentat. Într-adevăr, am mai avut de câteva ori tipul acesta de breton, dar niciodată suficient de mult timp încât să simt că-mi aparține. Și-mi place cum mă văd în oglindă, însă… e un je ne sais quoi acolo. Și nu mă recunosc. Și parcă nu e chiar despre mine. Și poate nici nu e. Însă sunt tare interesante ocaziile acestea în care te uiți la tine cu fascinație, ca și cum ești și nu ești cine ești.

Și mai vroiam să zic că nu e tocmai ușor să stai 2 ore și jumătate la salon. Nu pentru mine! E drept, n-am eu exercițiul statului pe scaun și a uitatului în oglindă, dar chiar și așa, pe cât de tare m-a relaxat, pe atât de rău m-a obosit această sesiune de înfrumusețare. Iar tipul de acolo nu m-a lăsat până n-a verificat fiecare fir de păr în parte. Cum s-ar spune: artă a creat! Și-ntr-un fel, îi mulțumesc! Tare.

Da, le-a plăcut și băieților mei tunsoarea. Adică, cel mic nici nu m-a băgat în seamă, iar cel mare m-a analizat în detaliu, până a ajuns la concluzia că semăn cu fata aceea care stă lângă Tudor Chirilă… ”Cum o cheamă? …. Ăăă, Irina! Parcă ești Irina Rimes, mama!”

Până în acest moment coafura e super-puper! Să vedem cum va fi după prima spălare! 😀

Altfel spus, vouă vă place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *