Carti Editura NICULESCU KIDS
iMaMA

Și cărțile sunt un fel de joacă! Câteva exemple de la NICULESCU KIDS + Giveaways.

Cărțile nu sunt jucării și, poate, nici nu ar trebui să fie. Dar și cărțile sunt despre joacă și bucurie, despre a descoperi și a te distra, despre interacțiune și timp de calitate cu părinții.

Am primit un set de cărți pentru copii de la prietenii mei de la Editura NICULESCU și… ce frumoase sunt! Îmi plac mie, dar și copiilor. Vi le prezint pe fiecare în parte și, apoi, vă invit la #concurs.   

În topul preferințelor: Arta spionajului. Coduri secrete, trucuri de deghizări. Vârta recomandată: 7+. Școlarul meu are 8 ani. Și spionaj face cu taică-su înainte de ora de culcare. Se amuză amândoi. Îi aud din camera alăturată. Sincer, pe mine mă depășeste cartea asta. Are multe ”secrete” și activități complicate pentru o femeie cu capul în nori ca mine. Dar… gusturile nu se discută! Mai multe info AICI.

Arta spionajului. Coduri secrete, trucuri de deghizări.

Corpul uman, de Alex Frith. Vârsta recomandată 6+. Și câte curiozități satisface cartea asta! E plină de imagini. Și informații interesante și utile. Zeci de minute în șir poate sta copilul cu ochii lipiți DOAR de pagina despre scheleți și oase. Nu mai zic de capitolul despre ”Crearea de corpuri noi”.  E la pagina 21. Dar nu-i important să rețineți că, oricum, de acolo începe lectura. 😀 Mai multe info AICI.

Cartea naturii. Citim și creăm împreună, de Clare Beaton. Vârsta recomandată 6+. Oooof, aici e de lucru. E plină de activități practice, rețete deosebite, activități în aer liber și informații care să stimuleze inspirația și fantezia. Potrivită pentru zilele de vacanță. N-am găsit încă liniștea potrivită în care să ne așezăm la masă și să ”meșteșugărim”, dar știu sigur că această carte va ajunge curând în top. Mai multe info AICI.

NICULESCU KIDS

Animale camuflate. Caută și găsește. Vârsta recomandată 5+. Cred că trebuia s-o păstrăm pentru juniorul care acum are 2 ani și jumătate, dar nu ne-am putut abține. Și pe lângă o doză bună de distracție, am aflat (eu, îndeosebi) lucruri uimitoare. De exemplu, un răget de leu se poate auzi de la o distanță de peste 8 kilometri. Din fericire, leii dorm până la 20 de ore în fiecare zi. Câââââât?, am leșinat eu de uimire. Mai multe info, AICI.

Și-acum CONCURS. Scrieți-mi în comentarii (aici, pe blog, sau la link-ul de concurs de pe Facebook) ce tip de cărți preferă copiii voștri. Vineri, 8 noiembrie, voi alege 4 câștigători – prin tragere la sorți – cărora le voi oferi una dintre cărțile prezentate mai sus.

Succes și… nu uitați, și cărțile sunt joacă în familie! 🙂

9 Comment

  1. Nepoțeii mei preferă cărțile mari, atlase, enciclopedii, cărți care te țin mult pe o pagină, sau cum spun ei ” Stai încă nu întoarce, nu da mai departe”. Nicu(7ani) și Dragoș (6ani) cred că vor fi foarte bucuroși să își mărească biblioteca cu încă o carte interesantă! Mirunica mea e micuță încă (1an10luni) suntem la cărțile cu desene, cu sunete, senzoriale.

  2. Bună, foarte interesante cărțiile ! Emei ii plac cărțile cu activității ! Multumim pentru concurs!

  3. Fetița cea mică ( 2ani 5 luni) preferă cărțile de colorat, de povești, cele cu imagini colorate oar cea mare este atrasă de asemenea de cele cu povești, cele de colorat, cele cu activități sau lucruri de meșteșugari, sau cele cu informații din lumea animalelor sau mediul înconjurător…

  4. Par foarte interesante cartile! Multumim pentru concurs! Rares prefera cartile cu activitati, iar bebe s-ar uita doar la carti cu pisici toata ziua, nu e o problema daca mai apar si alte animale, dar important pisici sa fie :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *