New season`s MUST HAVE și cum îți alegi perechea favorită de încălțăminte!
Beauty

New season`s MUST HAVE și cum îți alegi perechea favorită de încălțăminte!

Un nou sezon, o nouă pereche de încălțăminte! Nu e acesta motto-ul meu, dar uite că tare mi s-a mai potrivit în această toamnă absolut superbă. Și superbă e și noua mea pereche de bocanci, pe care i-am ales și greu, și ușor din HUMANIC Mega Mall.

Mi-am planificat aproape în detaliu vizita la Humanic, iar strategia a fost să merg fără copii (să nu-mi deranjeze dispoziția de shopping), să iau cu mine un consultant fashion (în cazul de față – frati-miu), să probez doar ce-mi trebuie (urgent, încălțăminte de toamnă-iarnă).

Și bine c-am avut strategia, că altfel mă pierdeam în acel univers plin de pantofi, ghete, adidași, botine, cizme, bocanci și tot soiul de accesorii semnate de peste 15 branduri cu renume.

Ca un magnet m-a atras raftul cu sneakerși și, recunosc, am ”pipăit” câteva modele, dar obiectivul era altul. Mi-am amintit repede care.

– Bate iarna la geam, cucoană! Câte perechi de sneakerși îți mai trebuie?! îmi răsuna melodios vocea dubioasă din cap.

OK! OK! Dreapta împrejur, un’ – doi! Acum m-am oprit unde trebuia. Dar nici aici nu a fost ușor. Piele întoarsă sau din cealaltă? Nuanță închisă sau deschisă? Eleganți sau casual? Mai simpli sau mai cu fițe? Oooof!

New season`s MUST HAVE si cum îți alegi perechea favorită de încălțăminte

Apoi am stat și-am mai aplicat niște formule în minte, până a reieșit perechea asta de bocanci. I-am probat și n-am mai vrut să-i dau jos din picioare. Ăștia sunt, gata! Tom Tailor. 269 lei.

Humanic Solonaria

Aaaa, și să nu credeți că n-am apucat să admir (cu coada ochilor, firește!) pantofii cu toc și cizmele elegante cu detalii inedite de pe rafturile vecine. 😀 Dar, tineți minte sfatul meu, fără strategie nu plecați de acasă! Sau plecați și bucurați-vă de ce vă vine chef pe moment! Ba chiar mai bine așa!

***
Și nu-n zadar o fac eu pe sfătuitoarea aici. Cu această postare particip, alături de alți câțiva bloggeri colegi, la un concurs organizat de Humanic. Și, evideeent, am nevoie de toate gândurile voastre bune! Keep your fingers crossed! Mulțumeeeesc!

2 Comment

  1. Foarte frumoase modelele de încălțăminte. Bocanci sunt wow. Sa îi purtați cu drag. Succes în concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *