HubDesign Grand Opening
Lifestyle

New in town: HubDesign – cel mai nou spațiu de design și evenimente!

Pasiunea și dragostea pentru design a dus la crearea HubDesign – un mic colț de rai, luminos și primitor, cu piese de design impresionante și capacitatea de a găzdui evenimente cosmopolite. Se află în inima capitalei, foarte aproape de zona Unirii, și este cel mai nou spațiu de design și evenimente din București.

HubDesign a fost inaugurat joi, 4 octombrie, iar noi am fost și noi acolo. Am descoperit un mic univers elegant și fascinant, am admirat cele mai noi colecții de design din Europa, ne-am bucurat de show-ul delive cooking oferit de chef Cezar Munteanu și ne-am delectat cu preparate gastronomice rafinate, muzică bună și mult networking.

Cum a luat naștere HubDesign?

O multitudine de companii au început să se preocupe mai mult de ceea ce consumatorul își dorește, venind în întâmpinarea lui cu concepte unice, menite să îi ofere cea mai mare satisfacție. Cu toate acestea, pentru a alege un element de design care să semene cât mai mult cu așteptările lor, oamenii vor, ca într-un spațiu unic, să întâlnească, cât mai multe companii și servicii de design. HubDesign facilitează această legătură între companii și consumatorul final pentru ca acesta din urmă să poată lua cele mai bune decizii în ceea ce privește proiectele de design.

Pasionaţii de design, dar și cei care doresc să organizeze un eveniment deosebit pentru compania lor pot vizita HubDesign, pe strada Matei Basarab, nr 13-15, sector 3, București. Brand-urile prezente în HubDesign sunt 360 FurnitureAxolightDiqis, Canapelini CeramicheRefinDaikinEuphoria Kitchen Studio, Ferroluce, Gandia Blasco, GroheInnermostKuma Romania, Light SolutionsMark OliverMOOR MyHouse-TheArtof Living,  PinumQuadraTitan MarTubesZoiss Home Design, Exotique.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *