iMaMA

ECCO Kids – de 40 de ani, protectori ai picioruşelor!

Cine n-a auzit de ECCO Kids?

De 40 de ani, divizia ECCO Kids a brandului danez ECCO realizează încălţăminte pentru copii, creându-și reputaţia de experţ în domeniu, cu o grijă aparte față de confortul şi dezvoltarea celor mici.

Pornind de la vechea tradiţie daneză de a lasă copiii să petreacă cât mai mult timp în natură – deplasându-se liberi prin păduri, căţărându-se prin copaci, rostogolindu-se în nămol – specialiștii ECCO Kids doresc să îi ajute pe cei mici să se dezvolte liber şi să crească fizic şi mental fără nici o restricţie.

ECCO Kids 40th Anniversary_ECCO URBAN MINI_doc

În fiecare încălţăminte pe care o realizăm, utilizăm numai materiale uşoare, moi şi flexibile pentru a oferi mobilitate maximă şi confort superior piciorului. Susţinem micile picioare cu detalii funcţionale, cum ar fi calapoade anatomice care urmează forma piciorului, căptuşeală moale la nivelul gleznelor şi protecţie pentru călcâie.” spune Senior Designer Liselotte Laursen – ECCO Kids.

Autointitulaţi “protectori ai picioruşelor“, membrii echipei ECCO Kids se concentrează în permanenţă pe libertatea, confortul şi dezvoltarea de încălţăminte pentru fiecare categorie de vârstă.

Colecţia aniversară din acest an îmbină povestea moştenirii tradiţiei brandului ECCO cu tehnologia viitorului, într-o serie de opţiuni care se adresează atât bebeluşilor, copiilor de vârstă mică cât şi adolescenţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *