Masajul cu bambus și un beauty test cu efect motivațional
Beauty

Masajul cu bambus și un beauty test cu efect motivațional

Îmi place să descopăr oameni cu pasiune și har. Oameni care inspiră și-(și) construiesc realități frumoase din visuri mari.  Zi de zi! Și tocmai am cunoscut un astfel de om și, culmea!, nu la o conferință motivațională, ci într-un centru de masaj și modelare corporală. Aici, în București.

Dănuț Bujor este numele lui și face masaj de dimineață până seară. Pentru că-i place! Atât de mult, încât a creat o tehnică unică cu bețe din bambus pe care dorește să o patenteze și să o extindă în lumea întreagă.

Dănuț e fenomenal! Un terapeut desăvârșit! Un exemplu puternic de ambiție, profesionalism și ”eu pot!”

Dănuț Bujor a dus masajul de bambus la rang de artă. Mâinele lui sculptează, de-adevăratelea! Iar energia lui e atât de bună, încât e o bucurie să te încarci cu ea. Și, apropo, la Dănuț Bujor – Modelare cu bambus nu e niciodată vorba doar de masaj. Ci despre a face echipă! A crea un scop! A implementa o strategie! A te autodepăși! A privi înainte! A te relaxa! A-ți revizui dieta alimentară! A obține rezultate! A te simți bine în propria piele! A nu renunța!

Danuț Bujor - Modelare cu bambus

Aaah, stai așa, despre masajul cu bambus voiam eu, de fapt, să povestesc! 😀

Masajul cu bambus – terapie pentru trup și minte!

Poate că arăt eu bine în poze, dar sub hainele ușor lălâi, pe care îmi place să le port adesea, ascund kilograme întregi de celulită, și o burtică nevinovată cu musculatură deformată, și o piele lipsită de tonus.

Și-am încercat masajul cu bețe de bambus. În premieră. Și m-a uimit că e plăcut și relaxant, chiar dacă e dinamic și… destul de ”agresiv” pentru neînduplecatele doamne celule adipoase. În plus, îți lasă pielea fină, catifelată și, important!, fără vânătăi. Te revigorează și, într-o bună măsură, te responsabilizează! Efecte de la prima ședință! Eu chiar nu exagerez. De când cu masajele astea cu bețe de bambus @ Dănuț Bujor – Modelare cu bambus, eu mă uit mai des în oglindă și-mi pare că strălucesc. Și-am început să beau apă. Multă apă. Din respect pentru Dănuț și munca lui! 😀

Masaj cu bambus

Masajul corporal cu bete de bambus este singurul tip de procedură corporală non-invazivă, recomandat tuturor persoanelor (inclusiv femeilor însărcinate), indiferent de vârstă, atât pentru întreținere, cât și pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni, precum retenția de apă, senzația de picioare grele, oboseala musculară, anxietatea, insomnia, celulita, laxitatea cutanată etc.

Dănuț Bujor – Modelare cu bambus

Dănuț Bujor este maseur certificat din anul 2005, iar din 2011 s-a specializat în masajul corporal cu bețe de bambus. Tehnica pe care a dezvoltat-o ajută la eliminarea tensiunii acumulate în organism și la stimularea procesului de drenaj limfatic.

Masajul cu bambus practicat de către Dănuț Bujor la centrul său de modelare corporală, unicul de acest gen din România, este o terapie holistică de beauty&health&wellbeing, iar rezultatele dorite pot fi văzute încă de la primele sedințe.

Poate că nu vei găsi aici atmosfera somptuoasă din marile centre SPA, însă – negreșit! – vei găsi profesionalism, atenție personalizată și acel ”hai, să trecem la treabă!” care să te motiveze suficient de tare încât să vrei mai mult de la tine.

Sesiunea de masaj cu bambus durează 50 de minute pentru doamne și 30 de minute pentru domni. Dar mai multe informații despre acest tip de masaj, beneficiile pe care le are, frecvența cu care poate fi efectuat, găsești chiar pe site-ul centrului Dănuț Bujor – Modelare cu bambus: www.modelarecubambus.ro.

O sedință costă 110 lei, iar un abonament de 10 sedințe – 939 lei.

Și… ar mai fi ceva de spus! Atenție, masajul cu bambus @ Dănuț Bujor – Modelare cu bambus crează dependență! 😀 Și, cred că te-ai prins deja, muultă stare de bine!

Oferte speciale @ Dănuț Bujor -Modelare cu bambus

Toamna aceasta, meniul centrului Dănuț Bujor – Modelare cu bambus propune o serie de abonamente speciale. Și oferte senzaționale. Vezi care ți se potrivește cel mai bine!

➡️ #ToamnaDe10+ 2, abonament special care include 10 sedințe de masaj cu bambus și 2 de masaj la alegere (relaxare/reflexo) la un preț wow de 800 lei.

➡️ SLIM MAMI – abonamente special concepute pentru femeile gravide sau pentru proaspetele mămici. Include 4 masaje cu bambus și 4 masaje de relaxare –> 699 lei.

➡️ Wedding Bliss – abonament pentru viitoarele mirese. Include 4 masaje cu bambus + 2 masaje Relax&Enjoy + 2 masaje Ultimate Relaxation –> 799 lei;

Danut Bujor - Modelare cu bambus

➡️ Masajul cu bambus la 4 mâini, efectuat de 2 terapeuti, care pune întreg organismul în mișcare și care oferă rezultate chiar mai bune decât cele obținute într-o oră de antrenament petrecută la sală. Preț promo: 140 lei.

În altă ordine de idei, ENJOY! 🙂

3 Comment

    1. O să-ți placă, Somona!
      Știi, e greu la început! Să te dezbraci, să-ți lași ”la vedere” toate imperfecțiunile, să uiți de firul ală de păr care poate ieși de sub piele fix când ți-e mai dragă lumea, dar… după 5 minute de masaj uiți de toate problemele astea și abia atunci începe terapia de beauty și relax. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *