Beauty

NIVEA Urban Skin și detox într-1 minut pentru ten

Orașul. Se schimbă odată cu apusul soarelui. Îi simți energia, gustul și inspirația. Îl explorezi la pas sau îl parcurgi în viteză. Respiri, te relaxezi și îți găsești motivația. Devii tu pe bulevardele luminate, pe străzile boeme, la o piesă de teatru contemporan sau în restaurantul de pe marginea lacului. Îl simți cu toată pielea. Iar pielea? Contactul tău cu restul lumii.

Pentru a putea fi una cu orașul, NIVEA a creat gama completă de detox pentru ten: Urban Skin. Aceasta conține două creme de față, de zi și de noapte și trei măști, oferind tenului exact ce are nevoie – protecție, hidratare și detox.

Crema de zi și de noapte NIVEA Urban Skin oferă tenului hidratare puternică grație acidului hialuronic și detoxifiere prin antioxidanții și extractul de ceai verde bio din componență. Cele două creme se combină cu una dintre cele 3 măști de față ce detoxifiază pielea în doar 1 minut de la aplicare și, gata, ești pregătită de orice aventură urbană. 

Nivea Urban Skin

Spirit urban și tricouri by Mădălina Andronic

Pentru a trezi dorința de a explora orașul iubit și de a-i afla secretele, Nivea a creat o colecție de tricouri cu designerul Mădălina Andronic. Acestea sunt cool, lejere și colorate. Tricourile dedicate gamei #UrbanSkin sunt imprimate cu simboluri urbane inspirate din viata de zi cu zi. Le puteți avea și voi, trebuie doar să urmăriți activările Nivea din marile magazine din țară.

Urban Skin

Mod de utilizare produse URBAN SKIN:

Se pare că pregătirile pentru aventurile urbane sunt simple. Se aplică o cantitate generoasă de produs pe tenul curat, în special pe frunte, nas și bărbie, evitând zona ochilor și a buzelor. Se lasă masca să acționeze timp de 1 minut, apoi se clătește cu apă caldă. Poate fi folosită zilnic sau de fiecare dată când se simte nevoia de curățare.

NIVEA Urban Skin și detox într-1 minut pentru ten

Eu produsele Urban Skin le-am testat și lumină pe chip am căpătat! 🙂 Pe lângă faptul că au o textură plăcută și un miros discret, mie îmi sună bine ingredientele din componență: argilă albă și extract  activ de magnolie sau acid hialuronic și extract de ceai verde bio. În plus, promisiunile gamei Urban Skin sunt demne de luat în calcul: purifică tenul, închide porii, hidratează – atenție! –  totul în doar 1 minut! Wow, acum scuza cu ”nu am timp” nu mai merge! 

Pret maxim recomandat:

  • Crema de zi / de noapte NIVEA Urban Skin – 50 ml, 24,90 RON/buc
  • Masca NIVEA Urban Skin – 75 ml, 24,90 RON/buc

Și… îndemnul NIVEA:

Pentru experiențe urbane memorabile, folosește zilnic Urban Skin ca parte din rutina ta de îngrijire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *