Calendar-Birou-200x250_Martie NIVEA MEN
Beauty

O dedicație pentru luna femeii: primul Calendar al Bărboșilor din România powered by NIVEA MEN

Noutăți pentru bărboși de la Nivea Men, dar și pentru doamnele care îi adoră! Căci, hai să fim sincere… cui nu-i plac bărboșii? :)))

Pentru că cel mai frumos cadou oferit celor dragi este îngrijirea, NIVEA MEN a lansat anul trecut uleiul de barbă care le-a oferit bărbaților o formulă specială: pentru ei și pentru barba lor. Iar pentru cei care și-au purtat barba cu mândrie, NIVEA MEN a mai avut o surpriză și a lansat pe pagina de Facebook o provocare: un concurs al celor mai frumoase bărbi, pentru un calendar 2018 original. (Aoleu, de ce nu am aflat mai devreme, aici îl direcționam și pe frati-miu! :)) )

NIVEA MEN transformă fiecare lună în luna femeii cu primul Calendar al Bărboșilor din România

Bărboși de pretutindeni au postat pe pagina de Facebook NIVEA MEN România cea mai reușită poză cu ei și cu barba lor, folosind hashtag-urile #CalendarulBărboșilor și #NIVEAMEN. După 4 săptămâni de concurs, pe 27 decembrie, juriul format din specialiștii salonului Foarfecași Briciul, cei doi endorseri ai campaniei, Marian Ionescu și Laszlo Nagy, și un reprezentant NIVEA MEN și au ales bărboșii  pentru calendarul NIVEA MEN. Fiecare dintre ei a devenitun poster-boy al fiecărei luni din 2018. Photoshooting-ul profesionist a fost realizat de cunoscutul fotograf Alex Gâlmeanu.

 

Anul acesta, NIVEA MEN adaugă în colecția bărboșilor șamponul Protect & Care 2 în 1 pentru păr și barbă. Acesta curăță firul de păr în profunzime și îl menține sănătos și hidratat, oferindu-i protecție de până la 48 de ore. Astfel, ai grijă și de el, dar și de barba lui.

Pentru că știm că și tu ai un bărbos preferat, NIVEA MEN te ajută să-i oferi cel mai frumos cadou de care are nevoie!

Preţ maxim recomandat: Șampon NIVEA MENProtect & Care 2 în 1 pentru păr și barbă: 20.9 Lei/buc.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA MEN și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *