Beauty

O mască de față și ditamai scenariul de joacă. Powered by Skinegal.

Aceast material n-ar fi trebuit să aibă nicio legătură cu joaca. Dar uite că are. Pentru că sunt copii în casă, iar tentativa de înfrumusețare a mamei poate fi (oricând) interpretată drept invitație la joacă.

OK, firul epic începe cu un teanc de măști de față Skinegal – un soi de tratament facial pe bază de argilă, menit să purifice și să hrănească tenul, mai ales în sezonul în care schimbările de temperatură și de umiditate pun pielea la un adevărat test de rezistență.

Personajul principal sunt eu și misiunea ce-mi revine este testarea produsului sus numit. Mă bucur mult pentru ocazie, deoarece sunt genul acela de om care crede cu tărie în puterea lui ”a îngriji” și ”a preveni”. Dar degeaba mă laud eu cu credința, atâta timp cât rămân delăsătoare când e vorba de timp pentru mine. Uf! Profit de această mică constrângere din exterior (care mă mobilizează și mă responsabilizează) și Doamne ajută sa-mi intre în obișnuință!!!

Așadar, mi-am luat misiunea în serios și am aplicat pe față masca purificatoare și nutritivă de la Skinegal. Cum noua mea ”înfățișare” (mi-) a provocat chef de joacă, cele 20 de minute de acțiune a măștii faciale s-au transformat în timp special cu copiii, evident – cu repriză de prelungiri. Eu o Tura Vura caraghioasă, ei – hohote de râs. Și nu c-aș fi făcut eu mare spectacol. Orice mișcare și orice replică de-a mea devenea peste măsură de amuzantă, ceea ce-mi alimenta și mai mult inspirația și energia de joacă.

Și, ce frumoos să descopăr cum (iată!) copiii nu m-au împiedicat ci, din contră, m-au ajutat să fiu consecventă în utilizarea acestui truc de frumusețe. Am reușit să-mi aplic masca de 2 ori pe săptămână și (aproape) de fiecare dată cu pretextul de a combate moleșeala din casă. Și apropo, mi-a povestit Nichita că într-o seară, plecată fiind pe la nu știu ce eveniment, ”și tati și-a pus mască din aia pe față”. Deci, clar, treaba e contagioasă! : ))

skinegal

Dincolo de această satisfacție de conectare cu copiii (care, să fim sinceri – definește frumusețea de pe chipul oricărei mame), rolul măștilor faciale cu argilă cambriană Skinegal se referă cu totul la altceva. Efectele pe care le-am simțit pe pielea mea? În primul rând, ten mai curat, mai neted și mai luminos chiar de la prima aplicare. Plus, o piele pregătită să absoarbă mai bine substanțele nutritive din crema hidratantă pe care o folosesc zilnic.

Cu o formulă bogată în minerale, măștile faciale Skinegal îmbunătățesc aspectul tenului, curăță în profunzime, tratează și calmează pielea. Skinegal mască facială anti-acnee este dedicată tenului gras și mixt. Argila verde cambriană din compoziție absoarbe impuritățile și toxinele din piele, iar complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță și revitalizează tenul. Skinegal mască facială purificatoare & nutritivă este recomandată pentru toate tipurile de ten și este un tratament eficient de detoxifiere profundă a pielii. Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată.

  • Cantitate: 40 g/plic
  • Preț recomandat: 12 lei
  • Disponibile doar în farmacii.

Skinegal – Inspirată din natură! Și, aș mai adăuga eu, inspirație pentru răsfăț și joacă! 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *